Seven Seas Hotel Blue

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 0 m

Hotelinformation

I en smuk palmehave nær Side og direkte ned til stranden finder du det indbydende Ultra All Inclusive-hotel Seven Seas Hotel Blue. De smukke omgivelser og mange faciliteter er den perfekte ramme om en dejlig ferie for hele familien – og særligt familiens vandhunde vil elske Seven Seas Hotel Blue. Her er nemlig flere dejlige poolområder og masser af sjove vandrutsjebaner for både store og små. Blandt hotellets mange andre faciliteter finder du også talrige sportsfaciliteter, og er du mere til wellness, så står hotellets wellnesscenter klar til at forkæle dig med tyrkisk bad eller en lække massage (mod betaling).

Børnene kommer ikke til at mangle oplevelser, når ferien går til Seven Seas Hotel Blue. Her er børneklubber for store og små børn, børnebiograf og børnepools med små vandrutsjebaner.

Når sulten melder sig, har hotellet både en stor buffetrestaurant og intet mindre end 4 a la carte-restauranter. I hotellets All Inclusive-program indgår også is og snacks, så du kan også nemt få stillet den lille lækkersult. Værelserne på Seven Seas Hotel Blue er pænt og moderne indrettet, og de største værelser kan rumme op til 5 personer, så her er god plads til at samle hele familien til en fantastisk ferie.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider