Lagoon Attitude

Grand Baie, Mauritius Flag - Mauritius

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstands center: 9 km
  • Lufthavn Mauritius (MRU): 70.6 km (1 hour 8 mins)
  • Pool: 3 stk.
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Nærmeste centrum: 9 km
  • Bar: 3 stk.
  • Restaurant: 5
  • Minimarked
  • Adult hotel

Hotelinformation

Lagoon Attitude er et dejligt voksenhotel, der indbyder til en afslappende barfodsferie. Hotellet ligger i det naturskønne strandområde Anse La Raie på Mauritius' nordkyst. Hotellet tilbyder lyse værelser og suiter beliggende blandt palmer på en lille tange ved en blå lagune.

Lagoon Attitude har flere restauranter med forskellig slags mad - fra lokale specialiteter over friskfanget fisk og skaldyr til asiatiske retter. Hotellet har også tre barer, der serverer kølige forfriskninger fra tidlig formiddag til sen aften. Hvis ferien skal være ekstra bekvem, kan du tilkøbe All Inclusive.

Hotellet tilbyder mange forskellige aktiviteter. Du kan blandt andet prøve vandsportsaktiviteter som snorkling, dykning, kajak og windsurfing, og du kan også tage en tur med hotellets glasbundsbåd. Vil du hellere blive på land, kan du deltage i yoga, leje en elcykel og udforske omgivelserne, deltage i en vandretur til kirken i Cap Malheureux eller spille tennis. Vil du forkæle dig selv lidt ekstra, kan du besøge hotellets spaafdeling og nyde en afslappende massagebehandling.

Lagoon Attitude arbejder målrettet med bæredygtighed og har iværksat en række tiltag for at mindske klimaaftrykket. Hotellet bruger for eksempel ikke engangsbestik af plastik, og de tilbyder giftfri solcreme, der er skånsom mod koralrevene og det maritime liv. Derudover afholder hotellet workshops med miljøfokus og har et tæt samarbejde med lokale frugt- og grøntsagsavlere. Lagoon Attitude er også en del af 'Positive Impact', der stræber mod at gøre turisme til en positiv kraft for både lokalsamfundet og miljøet.

Hotellet har en aldersgrænse på 18 år.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider