Hm Balanguera Beach Adults Only

Playa de Palma, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 5.7 km (7 mins)

Hotelinformation

Det hyggelige hotel ligger midt i et velholdt haveanlæg i en rolig sidegade i Playa de Palma. På få minutters gang kommer man til den smukke, kilometerlange sandstrand (ca. 50 m). Endvidere afgår der offentlige transportmidler lige foran hotellet.

Det fuldt klimatiserede middelklassehotel er på 6 etager og råder over i alt 92 værelser. Herudover er der en døgnåben reception, et hotelsafe, 2 elevatorer og en tv-stue. Hotellet råder endvidere over en hyggelig bar og en klimatiseret restaurant med ikke-ryger-afdeling.

Værelserne er moderne indrettet og råder over eget badeværelse med brusekabine. Herudover er der telefon, satellit-/kabel-tv, klimaanlæg (centralt styret), centralvarme, safeboks (mod betaling) og altan eller terrasse.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med liggestole og parasoller. Gæsterne kan desuden spille billard/snooker (mod betaling).

Vær opmærksom på, at i Magalluf, El Arenal, Playa de Palma på Mallorca og Sant Antoni på Ibiza er der en begrænsning for All Inclusive. Det maksimale antal alkoholholdige drikkevarer per person er begrænset til seks per dag, der kan serveres, og disse drikkevarer vil kun blive leveret til frokost og middag (3 hver)

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider