Palm Garden

Alcúdia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Børneclub
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 62.8 km (50 mins)

Hotelinformation

Dette lejligheds-kompleks ligger 10 minutters gang fra havnen og centrum af Alcudia, lige på den anden side af kystvejen fra den let skrånende strand (ca. 150 m). Endvidere er det nemt at gå til diverse forbindelser med offentlige transportforbindelser, og en natklub finder man ca. 500 m væk.

Dette kompleks blev bygget i 1987, renoveret i 2001 og består af 83 lejligheder, som er delt op i 5 bygninger på 2 etager. Der er en foyer med døgnåben reception, en vekselbørs og en safeboks. Gæsterne har desuden mulighed for at benytte faciliteterne på nabohotellet. Alle faciliteter udgøres således af en restaurant, en bar, en café, et lille supermarked, et spillelokale, et pizzeria og internetadgang (der er mulighed for trådløs adgang). Ydermere kan der bestilles vasketøjsservice og roomservice og tilkaldes hjælp i tilfælde af sygdom, ligesom der også er legeplads, miniklub, udlejning af cykler og en parkeringsplads.

De behagelige lejligheder tilbyder kombineret stue/soveværelse, separat soveværelse, eget badeværelse, telefon, satellit-/kabel-tv, tekøkken, køleskab, safeboks (mod betaling) og altan.

På det udendørs kompleks er der en swimmingpool med klorvand, snackbar langs swimmingpoolen samt liggestole og parasoller. Hertil kommer hot tub, sauna, fitness-studie og massageservice (mod betaling). Af yderligere fritidsmuligheder er der også bordtennis, flitsbueskydning og petanque, ligesom man mod betaling kan spille pool. Desuden er der et sæsonbetinget underholdningsprogram, som kan sørge for lidt variation.orgenmaden, frokosten og aftensmaden tilbydes som varierede buffeter. Frokosten og aftensmaden kan også bestilles a la carte. Stedet kan desuden tage højde for særlige kostbehov, ligesom gæsterne kan bestille individuelle retter. Gæsterne har mulighed for at bestille ophold med halvpension eller alt inklusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider