Globales Cortijo Blanco

San Pedro, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 800 m
  • Afstands center: 3 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 60.8 km (40 mins)

Hotelinformation

Det moderne middelklassehotel ligger ca. 750 m fra centrum af San Pedro de Alcántara samt ca. 550 m fra en lang sandstrand. Der kører regelmæssigt en bus til San Pedro de Alcántara og til Marbella, hvor man finder et væld af indkøbs- og underholdningsmuligheder. Desuden er der ca. 2 km ind til Puerto Banus' bymidte.

Hotellet er bygget i 1960 og blev komplet renoveret i år 1992. Det består af en 2-etagers hovedbygning samt flere 2-etagers sidebygninger med i alt 620 værelser, heraf 311 dobbeltværelser. Hotellet råder endvidere over et 20.000 m2 stort have- og poollandskab med møbleret solterrasse. Herudover rummer bygningen en foyer med døgnåben reception, en spille- og tv-stue, en hyggelig bar og en fortræffelig restaurant med separat ikke-ryger område. Der er tilmed mulighed for at leje cykler, ligesom der er en legeplads til børnene.

De moderne indrettede værelser har eget badeværelse samt telefon, satellit-/kabel-tv, centralvarme og safeboks. Endvidere er der en opholdsstue på samtlige værelser.

På de udendørs arealer finder man hele tre swimmingpools med børnebassin, snackbar, liggestole og parasoller. Herudover er der et solarium, ligesom man kan spille tennis, bordtennis og billard/snooker samt dyrke aerobic og skyde med bue og pil (alt sammen mod betaling). Prikken over i'et er et dagligt, afvekslende og internationalt aktivitetsprogram.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider