Hotel Illa D'or & Club Apartaments

Puerto de Pollensa, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Spa
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 68.8 km (1 hour 1 min)

Hotelinformation

Det roligt beliggende og historiske hotel ligger tæt ved havet i Pollensas bugt. Hotellet er kun adskilt fra en lille strand af en strandpromenade. Til havnen, bymidten og et stoppested er der ca. 1,5 km.

Hotellet er bygget i 1929 og blev renoveret i år 2007. Det er på 3 etager og råder over i alt 106 dobbeltværelser og 11 enkeltværelser samt 2 suiter. Indendøre venter der gæsterne en foyer med en døgnåben reception, elevatorer og en frisørsalon. Herudover er der en bar, en klimatiseret à la carte ikke-ryger-restaurant og en tv-stue. Sidst, men ikke mindst, har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice.

De behageligt indrettede og klimatiserede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer samt minibar/køleskab, safeboks (mod betaling), telefon, satellit-/kabel-tv og altan.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en solterrasse med parasoller og liggestole samt en poolbar. Herudover er der mulighed for at slappe af i saunaen, den indendørs swimmingpool eller under en omgang massage. For de aktive gæster er der et fitness-studie og en tennisbane. Den nærmeste golfbane ligger ca. 10 km fra hotellet. Prikken over i'et er et underholdende aktivitetsprogram.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider