LH Hotel Andreotti

Rom, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Bar
  • Lufthavn Roma Fiumicino (FCO): 32.2 km (42 mins)
  • Nightclub
  • Lift / Elevator
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Hotellet ligger i hjertet af Rom, 5 minutter fra Terme di Diocleziano, det romerske nationalmuseum og St. Maria degli Angeli-kirken. Det er 20 minutters gang til Den Spanske Trappe i byens centrum. Der er en bus- og togstation ca. 500 m fra hotellet og indkøbsmuligheder også inden for få minutters gang. Berømte steder såsom Colosseum, Via Veneto og Imperial Forum ligger alle inden for 3 km fra hotellet, hvilket gør det ideelt for turister. Rom Ciampino Lufthavn og Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn ligger begge ca. 40 km fra hotellet.

Hotellet blev bygget i 1897. Gæsterne kan vælge mellem 6 enkeltværelser og 47 dobbeltværelser beliggende i to 6-etagers bygninger med elevatorer. Ind- og udtjekning er muligt til enhver tid i den døgnåbne reception. Tjenester såsom bagageopbevaring, pengeskab, valutaveksling og drikkevareautomat sikrer et behageligt ophold. Trådløs internetadgang giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. Yderligere faciliteter omfatter en aviskiosk og en tv-stue. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen. Yderligere tjenester og faciliteter omfatter en transportservice, roomservice og vaskeservice. En faxmaskine er klar til gæsternes forretnings- og kommunikationsbehov.

Værelserne er udstyret med aircondition og centralvarme. Alle værelser har gulvtæppe og en dobbeltseng. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde en te/kaffe-station inkluderet blandt standardfunktionerne. Hertil kommer telefon, fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, radio og WiFi (uden ekstra gebyr). Gæsterne vil også finde hjemmesko på deres værelser. En bruser og et badekar er inkluderet på badeværelserne. En hårtørrer, et makeupspejl og badekåber er tilgængelige til daglig brug. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Der er wellness-område med spa på hotellet. Der bliver passet godt på børnene i børneklubben.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. En række specialiteter venter gæsterne i den klimatiserede, ikke-ryger restaurant. Bed and breakfast kan bestilles. En kontinental morgenbuffet garanterer en god start på dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider