Dusit Thani Krabi Beach Resort

Ao Nang, Thailand Flag - Thailand

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Krabi (KBV): 33.6 km (49 mins)

Hotelinformation

Dusit Thani Krabi Beach Resort er en stor og velholdt resort beliggende ned til den kridhvide finkornede Klong Muang Beach ca. 8 km uden for byen Ao Nang. Resorten består af otte fritstående bygninger med værelser, to poolområder, tre restauranter og en stor og herlig tropisk have. I alle bygninger er der en ismaskine. Du bor i lyse, fine værelser med flisegulv og altan. Værelserne er rummeligt, lyse og indrettet i meget komfortabel thail-stil. På værelserne er der bl.a. minibar, stort fladskærms-TV med satellitkanaler, te- og kaffefaciliteter, badekåber/-tøfler, pool/strandhåndklæder samt drikkevand på flaske. Dusit Thani Krabi Beach har to fine poolområder, det ene med skøn, nedsænket poolbar. Solstore og parasoller findes ikke kun tæt på pools, du kan også få din solstol placeret på de store skyggefulde områder ned til standen. Hvis du vil holde dig i gang, så har du adgang til resortens veludstyrede motionsrum, der er åbnet døgnet rundt, alternativt et udvalg af vandsports langs med stranden. Du kan sikkert nå et besøg i resortens elegante Spa "Mandara Spa", der ligger midt i resorten. Vælg mellem forskellige former for massage og enkle skønhedsbehandlinger i et afslappet harmonisk miljø. Lad dine smagsløg gøre en rejse til næsten alle verdenshjørner i en af restauranterne på området. Fra en herlig morgenmadsbuffet, enkle snacks ved poolen til elegant og romantisk middag for to ved et bord ved stranden - Her kan du virkelig vælge og vrage fra det bedste i det thailandske og internationale køkken. Nogle aftener om ugen kan du låne dig tilbage og nyde live underholdning i en af hotellets barer. Nogle hundrede meget fra Dusit Thani Krabi Beach Resort er der et mindre shoppingcenter, Klong Muong Plaza. Der er et mindre udvalg af souvenirbutikker og caféer. Hotellet ligger ca. 30 km fra Krabis lufthavn. .

Beliggenhed

På den fine Klong Muand-strand ca. 8 km fra Ao Nangs centrum.

Du bor således

Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, strygebræt, strygejern, bad/bruser og toilet. Altan eller terrasse.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), fitness-center, spa (mod betaling), tennis (mod betaling), bar, trådløst internet, lekplats.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Depositum € .

2 etager, elevator.

Ankomst

Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider