Beach Club Doganay

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Antalya (AYT): 117 km (1 hour 46 mins)

Hotelinformation

Beach Club Doganay er et stort og populært hotel, der ligger lige uden for Alanya. Her kommer mange familier med børn og par, der ønsker en afslappende ferie med et behageligt All Inclusive-tilbud, skønne bade og vil bo tæt på en by med butikker, basarer og tyrkisk hverdagsliv.

Der er en stor friformet pool, separat børnepool og solterrasse med liggestole og parasoller (inkluderet). I det ene hjørne af poolen er der en rutsjebane med nogle skråninger med forskellige eventyrniveauer. Hvis du vil tage en dukkert i havet, kan du via en gangtunnel komme ned til hotellets strand. På stranden er der liggestole, en dejlig strand- og snackbar samt et afslappet loungeområde. Her tilbydes der også flere forskellige former for vandsport og vandaktiviteter (mod betaling).

Hvis du er vild med at holde dig i gang, skal du tage en tur i hotellets motionsrum eller spille beachvolley, fodbold, tennis eller enhver anden sportsaktivitet sammen med de andre gæster. Der arrangeres forskellige aktiviteter af hotellets aktivitetsteam - de fleste er inkluderet i prisen. Hvis du hellere vil koble lidt ekstra af og forkæle dig selv, kan du besøge hotellets spa med sauna, hamambad (inkluderet) og muligheden for forskellige massage- og skønhedsbehandlinger (mod betaling). Til børnene er der en børneklub (børn 4-12 år, ikke skandinavisk talende) og et legerum. Om aftenen er der underholdning for alle aldersgrupper. De fleste af dem finder sted i et amfiteater i hotelområdet.

All Inclusive-tilbuddet inkluderer måltider og snacks hele dagen. Hovedmåltiderne serveres i form af en buffet i hotellets hovedrestaurant. Her får du et varieret og velsmagende udvalg hver dag, hvor du kan vælge mellem lokale og internationale retter. Mellem måltiderne er der et varieret udvalg af snacks og drikkevarer af forskellige slags, som du finder i en af flere restauranter og barer i området. Varme og kolde samt lokalt producerede alkoholholdige drikkevarer er inkluderet mellem kl. 10.00-02.00. Enkelte importerede drinks og cocktails samt friskpresset juice, mousserende vin, energidrikke og tyrkisk kaffe tilbydes mod betaling.

Hotellet har et minimarked, en frisør samt et lille indkøbscenter. Hvis du vil have adgang til flere butikker, skal du tage til Alanya via hotellets egen shuttlebus.

Du bor således

Du bor i flotte og smagfuldt indrettede værelser, alle med altaner og centralstyret aircondition. Alle værelser har parketgulve, minibar, telefon og værdiskab (inkluderet). I minibaren er der sodavand (ankomstdag) og vand (under resten af opholdet). WiFi (langsom) er inkluderet. Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, tennis, bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår.

Ankomst

Valgfri ankomstdag. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider