Hotel de Mar Gran Meliá

Illetes, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 19.4 km (20 mins)
  • distance_beach: 100

Hotelinformation

Dette hotel ligger i et vidunderligt haveanlæg ca. 20 minutter fra Palma de Mallorcas centrum, hvor man finder et væld af underholdnings- og indkøbsmuligheder. Den nærmeste strand ligger lige ved hotellet, ligesom der heller ikke er langt til forbindelser med offentlige transportmidler samt til diverse barer. Endvidere er der 2 km til en natklub, diverse restauranter og talrige indkøbsmuligheder. Desuden er der kun 17 minutter til lufthavnen.

Dette hotel er kun for voksne, blev renoveret i 2001 og ligger i en 18.000 m² stor have. Fordelt på 7 etager råder det over i alt 133 dobbeltværelser samt 11 suiter. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med vekselbørs, safebokse og elevatorer. Bygningen rummer desuden en café, en bar, en klimatiseret à la carte-restaurant, en internetterminal til fælles brug (mod betaling), et spillelokale, en fjernsynsstue og 3 konferencelokaler. Ydermere kan gæster i bil benytte parkeringspladsen. Hertil kommer mulighed for at bestille vasketøjsservice og roomservice, ligesom man kan få hjælp i tilfælde af sygdom.

De luksuriøse værelser er indrettet med et badeværelse med hårtørrer, telefon og satellit-/kabel-tv. Desuden er de udstyret med Nespresso-kaffemaskine, et udvalg af te, trådløs internetadgang, en iPod-dockingstation, klimaanlæg, en såkaldt maxi-bar, safeboks (mod betaling), centralvarme og altan eller terrasse med en helt utrolig havudsigt.

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool med klorvand, en bar langs swimmingpoolen og en solterrasse med liggestole og parasoller. Gæsterne kan endvidere benytte boblebadet, den indendørs, opvarmede swimmingpool eller få massage. Sportsentusiaster kan desuden spille tennis og bordtennis eller gøre brug af fitness-studiet. Herudover ligger den nærmeste golfbane kun 500 m væk. Gæsterne tilbydes også et underholdningsprogram. På hotellet finder man tilmed Yhi Spa-område med forskellige behageligheder og programmer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider