Hotel Mercure Warszawa Grand

Warszawa, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Warszawa (WAW): 9.0 km (20 mins)

Hotelinformation

Det moderne middelklassehotel ligger i Warszawas centrum, ca. en km fra banegården Warszawa Centrala. Til den historiske gamle bydel med kongepalæet og operahuset er der ikke langt. Disse attraktioner når man hurtigt til fods eller med offentlig transport. Umiddelbart i nærheden finder man mange indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er endvidere ca. 20 minutters kørsel til lufthavnen ""Okecie"", som ligger ca. 10 km væk.

Det renoverede hotel blev bygget i 1957 og råder over 10 etager med i alt 158værelser. Det kan tilbyde sine gæster en imponerende foyer med elevator, pengeskabe, garderobe og en døgnåben reception. Ydermere råder det over et spillerum, et kasino, en kiosk, en hyggelig café og en fortræffelig a la carte restaurant med separat ikke-ryger afdeling. Forretningsfolk kan benytte sig af konferencerummet samt den offentlige internetadgang. Som yderligere service kan gæsterne benytte hotellets room- og vaskesevice samt den medicinske service. Der er ydermere mulighed for at parkere mod betaling.

De smagfuldt indrettede værelser råder over et flisebelagt badeværelse med hårtørrer, telefon, satellit-/kabel-TV, radio, egen internetadgang, køle- og pengeskab samt centralvarme. Yderligere har værelserne væg-til-væg tæpper i en god kvalitet.orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider