Intercontinental Warsaw

Warszawa, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Warszawa (WAW): 8.4 km (20 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en central beliggenhed i hjertet af Warszawa lige over kulturpaladset. Der er ca. 200 m til hovedbanegården. Desuden er der kun få minutters gang til den nærmeste metrostation (ca. 500 m). Lige i nærheden af hotellet finder man endvidere utallige indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er heller ikke langt til diverse historiske seværdigheder, som man nemt og bekvemt kommer til med offentlige transportmidler. Der er tilmed kun 2 km til det kongelige slot, til den gamle bydel og til nationalmuseet. Lufthavnen ligger desuden ca. 8 km væk.

Det imponerende luksushotel åbnede i år 2003 og har i alt 45 etager med 402 værelser, heraf 21 suiter og 75 lejligheder. I den moderne foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt elevatorer og en hyggelig lobbybar. Herudover rummer bygningen en souvenirbutik, en aviskiosk og en skønhedssalon. For forretningsfolk står der flere konferencerum med meget moderne teknik til rådighed. Gæsterne kan endvidere nyde et fortræffeligt måltid mad eller en forfriskende drink i den tiltalende cocktail-lounge eller i en af de tre stilfulde à la carte restauranter. Gæsterne har tilmed mulighed for at bestille roomservice og vaskeservice. Der er også mulighed for mod betaling at bestille en babysitter. Biler kan parkeres i hotellets garage (mod betaling).

De smagfuldt og komfortabelt indrettede værelser råder over eget badeværelse med hårtørrer. Herudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv med betalings-tv, internetadgang, safeboks (mod betaling), centralt styret klimaanlæg/centralvarme, strygebræt og strygejern, ligesom der er mulighed for at lave te og kaffe. Suiterne er større og har endvidere et separat soveværelse. Lejlighederne råder også over et fuldt udstyret tekøkken.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider