Gran Melia Palacio de Isora

Alcalá, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 38.1 km (30 mins)

Hotelinformation

Gran Melia Palacio de Isora ligger på promenaden i Guia de Isora, kun 1 minutters kørsel fra Alcala Strand og 8 minutters kørsel fra Los Gigantes Lystbådehavn. Dette resort 5 ligger 6,8 km fra Los Gigantes-stranden. Føl dig hjemme i et af de 604 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og fladskærms-tv. Værelserne har privat møbleret balkon eller terrasse. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og satellitkanaler sørger for underholdningen. Badeværelserne har gratis toiletartikler og bidet. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Tenerife Beaches - 0,5 km
Alcala Strand - 0,6 km
Playa de Baja Larga - 0,9 km
Playa de los Topos - 1,1 km
Playa la Carrera - 1,4 km
Playa de Punta Blanca - 1,5 km
Playa de los Tarajales - 2 km
Playa de Fonsalía - 2,6 km
El Varadero - 2,7 km
Arena Strand - 3,2 km
Playa San Juan - 3,6 km
Playa Chica - 4,2 km
Ocean Explorer - 6,5 km
Den offentlige Oasis Los Gigantes-pool - 6,6 km
Los Gigantes Lystbådehavn - 6,7 km

Den nærmeste lufthavn er:
Tenerife (TFS-Tenerife South) - 37,6 km
La Gomera (GMZ) - 100,4 km

Den foretrukne lufthavn for Gran Melia Palacio de Isora er Tenerife (TFS-Tenerife South).

Gæsterne har blandt andet adgang til et forretningscenter, renseri/vaskeservice og en døgnåben reception. Planlægger du et arrangement i Guia de Isora? På dette resort er der et område på 1200 kvadratmeter til rådighed, bestående af konferencelokaler og 15 mødelokaler. Selvstændig parkering (tillægsgebyr) er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, herunder 3 udendørs swimmingpools, udendørs tennisbaner og et motionscenter. Dette resort i middelhavsstil tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Dette resort tilbyder priser med alt inklusive. Måltider og drikkevarer på stedets spisesteder er inkluderet i priserne med alt inklusive. Der kan blive opkrævet betaling for spisning på visse restauranter og for særlige middage og retter, nogle drikkevarer og andre faciliteter.

Spis dig mæt i internationale retter på Pangea Food Market, som er en af dette resorts 9 restauranter, eller bliv på værelset, og nyd godt af roomservice (i et begrænset antal timer). Du kan også købe en snack på stedets kaffebar/café. Når du har brug for en forfriskende drink, kan du besøge strandbaren, de 5 barer/lounger eller de 2 barer ved poolen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30.

  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 25 EUR for voksne og 10 EUR for børn (cirkapriser)
  • Gebyr for selvstændig parkering: EUR 10 pr. nat
  • Tillægsgebyr for kæledyr: EUR 30 pr. kæledyr (varierer afhængigt af opholdets længde)
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Tidlig indtjekning er mulig mod et gebyr (afhænger af tilgængelighed)
  • Sen udtjekning er mulig for et gebyr (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Som følge af nationale reguleringer kan der ikke overføres mere end 1000 EUR i kontanter på dette overnatningssted. Kontakt overnatningsstedet via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for flere oplysninger.
  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger. Reservationer kan foretages ved at kontakte dette resort inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Der kan være begrænset adgang til visse faciliteter. Gæster kan kontakte overnatningsstedet for flere oplysninger via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Dette overnatningssted tillader kun kæledyr på specifikke værelser (der skal betales tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer). Gæster kan anmode om et af disse værelser ved at kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider