Hotel Adriano

Rom, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Roma Fiumicino (FCO): 31.1 km (40 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • WLAN
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • distance_city: 4200

Hotelinformation

Dette charmerende city-hotel ligger i nærheden af Pantheon, Piazza Navona og Den Spanske Trappe. Det er kun få skridt fra parlamentet, Trevi-fontænen og Roms mest elegante shoppingkvarter. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man kun 200 m væk på S. Silvestro-pladsen, og lufthavnene Rom Ciampino og Rom Fiumicino ligger henholdsvis 20 km og 35 km væk.

78 værelser, herunder suiter, 18 enkeltværelser og 55 dobbeltværelser, er tilgængelige for gæster i en 4-etagers hovedbygning og en hjælpebygning. Det flersprogede personale i den døgnåbne reception besvarer gerne spørgsmål. Bagageopbevaring og pengeskab er til rådighed. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Hotellet har en række faciliteter for gæster med handicap. Hotellet har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen (mod betaling) eller på parkeringspladsen. Andre tjenester omfatter en børnepasning, en biludlejningsservice, lægehjælp, en transferservice, roomservice, en vaskeriservice, en frisør, et møntvaskeri og en shuttlebus til hotellet. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. For at hjælpe gæster med deres forretnings- og kommunikationsbehov tilbyder business-centret en faxmaskine.

Aircondition og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Ekstra senge kan anmodes om. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Gæsterne vil også finde et minikøleskab inkluderet blandt standardfunktionerne. Andre funktioner omfatter en telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio, et vækkeur og WiFi (uden ekstra gebyr). En bruser, et badekar og et bidet er inkluderet på badeværelserne. Der er også hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser er også tilgængelige. Hotellet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Der er mange måder at slappe af eller forblive aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, ridning, et fitnesscenter, callisthenics, aerobic og en spa. Aftenunderholdning omfatter levende musik.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en spisestue, en morgenmadsrestaurant, en café og en bar. Bed and breakfast tilbydes som cateringmulighed. En kontinental morgenmad garanterer en god start på dagen. Personalet er også glade for at tilbyde glutenfri måltider.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider