Marina Hotel Corinthia Beach Resort

St. Julian's, Malta Flag - Malta

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 250 m
  • Lufthavn Malta (MLA): 12.0 km (20 mins)

Hotelinformation

Dette hotel-kompleks ligger lige ud til vandkanten i den vidunderlige bugt St. George's Bay. Lige i nærheden finder man centrummet af Paceville, hvor gæsterne vil opdage de mange forskellige restauranter, barer, natklubber, forretninger, et kasino samt mange andre steder med indkøbs- og underholdningsmuligheder. Der er omkring 3 km til Sliema fra komplekset, mens der er 8 km til øens hovedstad Valletta. Der er 40 minutters kørsel til Maltas internationale lufthavn.

Dette hotel er på 5 etager, består af i alt 200 værelser og rummer en foyer med døgnåben reception, safebokse (mod betaling), en vekselbørs og mulighed for at kopiere, ligesom der er en yderligere foyer med et hyggeligt siddeområde, en avisstand, butikker, en souvenirbutik, en aviskiosk, en juvelér, en skranke, som tilbyder ture, en café og elevator. Herudover er der en spansk tapas-bar, en amerikansk bar og et bøfhus, en natklub, en fjernsynsstue, en klimatiseret buffetrestaurant med børnestole, en vinforretning samt offentlig internetadgang (mod betaling). Gæsterne har ydermere mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice 24 timer i døgnet, og yngre gæster kan deltage i miniklubbens aktiviteter. Gæster i bil kan benytte sig af hotellets parkeringsplads og de gratis garagefaciliteter.

De stilfulde og moderne værelser rummer hvert især et luksuriøst badeværelse (inklusive badekåbe), en hårtørrer, en buksepresse, en telefon, satellit-/kabel-tv, en radio, minibar/køleskab, en dobbeltseng eller 2 enkeltsenge, klimaanlæg/centralvarme, en safeboks mod betaling, en børneseng, en røgalarm og en altan med udsigt over havet. Juniorsuiterne er rummeligere og tilbyder herudover et opholdsområde. Gæster, der rejser alene, har mulighed for at reservere og bo på en række udvalgte dobbeltværelser. På anmodning er der ligeledes mulighed for at reservere ikke-rygerværelser, værelser med forbindelsesdøre samt handicapvenlige værelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider