Hotel Best Benalmadena

Benalmádena, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 6 km
  • Lufthavn Málaga (AGP): 16.6 km (20 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger lige i centrum af byen Benalmádena Costa, i hjertet af Costa del Sol. Der er 150 m til stranden og en fantastisk udsigt til havet. I nærheden finder man et væld af forretninger og steder med underholdning. Lige foran hotellet er der forbindelser med offentlige transportmidler.

Dette hotel blev opført i 2003 og består af en 13-etagers hovedbygning og en 6-etagers sidebygning med i alt 280 værelser. Når gæsterne ankommer i den store foyer, finder de 5 elevatorer med forskellige behageligheder såsom døgnåben reception, safeboks, vekselbørs og konferencelokaler med internetadgang. Der er også en hyggelig bar, café, aviskiosk, frisørsalon og en klimatiseret restaurant med ikke-rygerområde og børnestole. Ydermere har gæsterne mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice og tilkalde læge i tilfælde af sygdom. Endvidere kan gæsterne også benytte hotellets parkeringsplads.

De smagfuldt indrettede værelser rummer eget badeværelse og er også udstyret med hårtørrer. Værelserne er tillige udstyret med en telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar, safeboks, klimaanlæg, gulvtæppe og centralvarme som standardindretning samt en altan med sidelæns udsigt til havet.

Hotellet råder over en swimmingpool med børnebassin, snackbar langs swimmingpoolen, liggestole og parasoller, et spa-bassin, dampbade, bordtennisfaciliteter, billiard-/snookerbord, et årstidsbetinget underholdningsprogram og eget fitness-studie. Mod betaling tilbydes desuden sauna, tyrkiske badeværelse, termiske bade og mulighed for at få massage.

Gæsterne kan sammensætte deres morgenmad, frokost og aftensmad fra individuelle buffeter. Frokosten kan endvidere vælges som retter fra en menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider