K+K Hotel Fenix

Prag, Tjekkiet Flag - Tjekkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Praha (PRG): 18.5 km (32 mins)

Hotelinformation

Dette city- og business-hotel ligger i hjertet af den Gyldne By blot en kort gåtur fra Wenzelspladsen og tilbyder gæsterne et rart ophold. Dette livlige hotel har en indbydende facade og en rolig, men også central beliggenhed, hvilket betyder, at det er det perfekte sted for både forretningsrejsende og feriegæster. Mange af Prags mest kendte turistattraktioner, herunder museer, butikker og restauranter samt byens handelscentrum, ligger kun få minutter fra hotellet. Til hovedbanegården er der kun 250 m fra hotellet, mens der til den internationale lufthavn Ruzyn? er 15 km.

Dette hotel er af høj kvalitet og tilbyder bemærkelsesværdig arkitektur såvel som førsteklasses faciliteter og 128 elegant indrettede værelser fordelt på 5 etager. Hotellet er klimatiseret og kombinerer tidssvarende indretning med det bedste af en traditionel gæstfrihed. Gæsterne bydes velkomne i hotellets foyer med døgnåben reception og check-out service, en safeboks og en vekselbørs. Af yderligere faciliteter til rådighed på hotellet er der elevator, en bar, en restaurant, konferenceindretninger og WLAN/internetadgang. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice samt garageplads til bilen.

De stilfuldt designede værelser udstråler en varm elegance og komfort. De omhyggeligt udvalgte stoffer af høj kvalitet og de fineste tekstiler styrker den unikke atmosfære på værelserne, mens gæstesengene med madrasser af højeste kvalitet og dundynerne sikrer den roligste søvn. Der er eget badeværelse med badekar/brusebad og hårtørrer samt telefon, satellit-tv, internetadgang, minibar/køleskab, safeboks og mulighed for at lave te og kaffe. Værelserne er desuden udstyret med regulerbart klimaanlæg og radiator samt dobbeltsenge.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider