Grand Hotel Wien

Wien, Østrig Flag - Østrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Wien (VIE): 20.5 km (25 mins)

Hotelinformation

Luksushotellet ligger lige ved siden af statsoperaen, stephanskirken og Kärtner Straße. Der er kun få minutters gang til den berømte Wiener Ringstraße samt til metrostationen Karlsplatz. Det klassisk-traditionelle hotel blev bygget allerede i 1870. Hotellet er præget af gæstfrihed, luksus, stil og en yderst god service, hvilket er med til at sikre, at selv den mest kræsne gæst er tilfreds med sit ophold.

Hotellet blev bygget i 1870 råder over en 7-etagers hovedbygning med i alt 175 værelser. Særligt imponerende er den pragtfulde balsal og de 12 elegante konferencerum/selskabslokaler. I hotellets reception taler personalet engelsk, tysk, fransk, spansk og japansk. Herudover er der to caféer kaldet Rosengarten og Grand Café samt to barer. I de to klimatiserede à la carte restauranter Le Ciel og Unkai kan man nyde diverse, lækre specialiteter. Luksushotellet råder desuden over et konferencerum, en internet-PC og en tagterrasse. Mod betaling kan man desuden benytte hotellets garage om dagen.

De luksuriøse værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon (mod betaling), satellit-tv, radio, internetadgang, minibar, klimaanlæg og safeboks (mod betaling), ligesom der også er mulighed for at lave te og kaffe. Gæsterne kan vælge værelser med en forbindelsesdør imellem eller handicapvenlige værelser.

Gæsterne har mulighed for at dyrke motion i hotellets fitness-studie.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider