Senacki

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Kraków (KRK): 12.0 km (24 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en af de bedste beliggenheder i den Gamle Bydel på Kongevejen (Droga Królewska) mellem den berømte Markedsplads (Rynek G?ówny) og Kongeslottet. Fra stedet er der udsigt til den monumentale Sankt Peter og Paulskirken såvel som middelalderlige Andreaskirken og det Jagiellonske Universitets bygninger. Endvidere tager det kun 2 minutter at gå til Markedspladsen og Wawel slot. Alle turistattraktioner og faciliteter ligger i området. Herudover er der ca. 1,5 km til en busstation og banegård fra hotellet og ca. 17 km til den internationale lufthavn Johannes Paul II Kraków-Balice.

Det charmerende etablissement er et hyggeligt, boutique- og familie-hotel med venligt personale, som priser polske og krakowianske traditioner. Det ligger i en historisk bygning med antikke detaljer og smukke interiører. Endvidere bydes gæsterne velkommen i en foyer med safeboks, garderobe og elevator. Herudover er der morgenmadsrestaurant på stedet. Gæsterne kan desuden også benytte stedets internetadgang og bestille vasketøjsservice. Ydermere kan gæsterne også parkere bilen på hotellets parkeringsplads.

Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med brusebad og en hårtørrer. Af andre behageligheder på værelset er der dobbeltsenge, telefon, satellit-/kabel-tv, radio og internetadgang. Hertil kommer også en minibar samt mulighed for at lave te og kaffe. Endvidere er der centralvarme som standardindretning i alle enheder.

Hotellet tilbyder gæsterne en morgenbuffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider