Go Hotel Shnelli

Tallinn, Estland Flag - Estland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstands center: 300 m
  • Lufthavn Tallin (TLL): 7.3 km (16 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i nærheden af den gamle bydel og centrum af Tallinn med udsigt over den historiske by Toompea. I nærheden ligger der et centralt busstoppested samt øvrigt forbindelser med offentlig transport, hvormed man kommer til den gamle bydel inden for 6 minutter. Her finder man de vigtigste seværdigheder, barer og restauranter.

Det moderne hotel råder over en venlig og personlig service. Det består af en hoved- og en sidebygning på hver 7 etager med i alt 124 værelser samt foyer, døgnåben reception, safeboks, vekselbørs, klimaanlæg, garderobe, elevator, konferenceindretninger og internetadgang. Hotellet råder endvidere over en café, en kiosk, en frisør og et kasino samt mulighed for at leje cykler og bestille roomservice. Uden for hotellet er der mulighed for at parkere.

De smagfuldt og moderne indrettede værelser råder over to forskellige udsigter, den ene over den middelalderlige bydel og den anden over den fantastiske Snelli Park, over Toompea eller den historiske banegård. Værelserne råder endvidere over eget badeværelse med hårtørrer, parketgulv samt central reguleret klimaanlæg og radiator. Hertil kommer telefon, satellit-/kabel-tv, gratis internetadgang med WLAN og radio.

Snelli park er ideel til at jogge i. Ca. 10 minutter væk ligger der et fitness-center.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost fra hotellets buffet. Frokost og aftensmad kan desuden bestilles à la carte eller som menu. Der er mulighed for at bestille Bed & Breakfast, helpension eller halvpension.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider