Delphin Palace

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 25 km

Hotelinformation

Velkommen til det luksuriøse 5-stjernede Delphin Palace Hotel! Hotellet er stilfuldt bygget og minder om et palads fra et eventyr. Inde på hotellet fortsætter eventyret, hvor du kan få en uforglemmelig ferie med masser af aktiviteter, pools, strand og omfattende All Inclusive – kort sagt alt hvad feriehjertet begærer og måske endda mere til. Allerede ved ankomst bliver du modtaget med høj service og kan se hotellets mange fine detaljer – såsom den kæmpe lysekrone, der pryder lobbyen.

I hotellets have ligger flere pools, og du kan bl.a. vælge mellem hovedpoolen, vandrutsjebaner eller afslapningspool, hvor børn ikke har adgang. Rejser du med mindre børn, er det selvfølgelig oplagt at gå til hotellets aflange og indbydende børnepool med små vandrutsjebaner. Er du mere til sand mellem tæerne og Middelhavet, kan du nemt skifte pool ud med strand og blå bølger ved at fortsætte direkte ud til stranden for enden af haven.

Delphin Palace Hotel har masser af aktiviteter for både børn og voksne og egner sig både til børnefamilier og par. Når der er pause fra solbadningen, kan voksne fornøje sig med et væld af sportsaktiviteter eller vælge at forkæle sig selv i hotellets spacenter, der tilbyder tyrkisk bad, spabad og massage. I kan også dyste mod hinanden i bowling eller tennis. Rejser du med børn, vil de helt sikkert gerne besøge hotellets Luna Park med sjove forlystelser som gynger og pariserhjul.

Med All Inclusive på Delphin Palace har I heldigvis god tid til at skabe jeres ferieeventyr, når måltider, snacks, is og drikkevarer er inkluderet og bliver serveret i løbet af dagen. Det omfattende All Inclusive-program er indbydende, har noget for enhver smag og kan mætte både sultne børn og voksne – og det bedste er, at det er betalt hjemmefra.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider