Tofinis Hotel

Ayia Napa, Cypern Flag - Cypern

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 150 m
  • Afstands center: 1000 m
  • Lufthavn Larnaca (LCA): 60.0 km (41 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 2013, renoveret 2017
  • transfer_time:
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor: Klinkegulv
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • beach_towel
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 214
  • all_inclusive

Hotelinformation

Hotel i Ayia Napa med fin udsigt
Tofinis Hotel er smukt beliggende med udsigt over havet og Ayia Napa. Der er blandt andet vandland, stort poolområde, fitnesscenter og spa. Både strand og by er inden for gåafstand, og uanset om du søger eventyr eller afslapning, tilbyder Tofinis det bedste fra begge verdener til et mindeværdigt ophold.

Poolområde og vandland!

Som gæst her kan du slappe af hotellets lazy river ved vandlandet. Her er der vandrutsjebaner til både mindre børn og for dem, der godt kan lide lidt mere fart. Tofinis har også en hovedpool omgivet af liggestole, og ved siden af er der en poolbar. Du vælger dette hotel, hvis du vil rejse nemt og praktisk med All Inclusive. Hotellet har en buffétrestaurant og flere forskellige barer.

Vores gæsters favoritter:

Beliggenheden! Højt beliggende med fin udsigt over Ayia Napa

Populært og aktivt poolområde

Vandlandet med rutsjebaner og lazy river, selvfølgelig!

Vi anbefaler dette hotel til familier med børn i alle aldre, der ønsker at bo tæt på havet. De, der ønsker en aktiv ferie med masser af vandsjov nær Cyperns mest populære feriested, vil hygge sig her!

Dette hotel indgår i vores Value Collection, hvor vi har samlet vores mest prisværdige All Inclusive-hoteller.

All Inclusive på Tofinis Hotel
På dette hotel er All Inclusive inkluderet i din pris. Det betyder, at det meste af mad og drikke allerede er inkluderet i din rejse. I hotellets to buffetrestauranter spiser du dagens tre hovedmåltider og vælger selv mellem alt, der tilbydes. Om aftenen arrangerer hotellets ene buffétrestaurant temaaftener med retter inspireret af for eksempel det lokale cypriotiske eller asiatiske køkken.

Barer og snackbarer på Tofinis Hotel

På Tofinis Hotel er der flere barer, der serverer drinks af forskellig art. Loungebaren med drinks, poolbaren, bekvemt placeret ved siden af hovedpoolen, hvor du kan få en kop kaffe, drink eller sodavand. Og poolbaren ved vandlandet, som også byder på forskellige muligheder af drikkevarer. På bestemte tidspunkter i løbet af dagen bliver frokostrestauranten til en snackbar, hvis man bliver sulten mellem måltiderne.

Børnenes All Inclusive

Under måltiderne på hotellet er der altid en del af bufféten, tilpasset børn. Her tilbydes flere forskellige madmuligheder, både sunde og for dem, der elsker slik. Børnene har også mulighed for at slukke tørsten med sodavand eller med slush-ice mod merpris. Der tilbydes også iskold is i forskellige smagsvarianter.

Specialtilpasset All Inclusive

Tofinis Hotel har mulighed for at tilgodese særlige diætbehov. Hvis du er veganer eller vegetar, bedes du informere receptionen ved ankomst. Du vil herefter modtage et skema, hvor du kan angive dine specifikke behov.

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffét. Morgen-, middags- og aftensmad.

Alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer mellem kl. 10.00 – 00.00

Is det meste af dagen

Snacks på dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Visse importerede drikkevarer, friskpresset juice, visse typer af is, milkshakes, frappé, drikkevarer på flaske, cocktails og slush-ice indgår ikke i dit All Inclusive-program.

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs

Hotelværelser i Ayia Napa med udsigt
Værelserne på Tofinis Hotel går i havets milde farveskala af hvidt, blåt og sandfarvet, med detaljer i lyst træ. Værelserne har klinkegulve.

Dette findes på alle værelser:

Balkon

Central luftkonditionering

Minikøleskab

Elkedel

Wifi

Tv, safety box

Telefon mod betaling

Bruser og badekar, hårtørrer

Godt at vide:

På værelserne er der relativt stille. Lyde, der kommer fra korridoren, tilstødende rum og uden for altandøren kan opfattes som forstyrrende.

Tofinis Hotel ligger i et kuperet område. Hotellet anbefales primært til gæster uden bevægelseshæmninger.

Hvilke pools findes på Tofinis Hotel?
På Tofinis Hotel er der en rimelig stor og aktiv hovedpool, et lille børnebassin, en mere stille indendørs pool og en pool tilhørende badelandet. Ved siden af hovedpoolen ligger hotellets frokostrestaurant, som også serverer snacks og lettere retter mellem måltiderne. I vandlandet er der flere store, vilde vandrutsjebaner for modige eventyrere og også nogle for lidt mindre. Her løber en hyggelig lazy river rundt om badelandet og for de mindste børn er der en lille plaskeplads med nogle minirutsjebaner.

Hotel i Ayia Napa nært stranden

Omkring 300 meter fra hotellet ligger den charmerende lille bugt Glyki Nero Beach. Cirka fem kilometer fra Tofinis Hotel ligger også den berømte, større strand Nissi Beach med sit krystalklare, turkise vand og lyse sand.

Dette findes på stranden:

Solsenge og parasoller mod betaling

Standbar med drikkevarer og snacks mod betaling

Visse vandsportsaktiviteter mod betaling

Godt at vide:

Af sikkerhedsmæssige årsager er der aldersgrænse på visse vandrutsjebaner:

Minimumsalder for Lane Slide, S6, S3 og U1000 er 8 år. Minimumsalder for Spacebowl er 10 år og svømmefærdigheder er et krav. Minimumsalder for Wave er 7 år.

Håndklædeservice

Du kan låne håndklæder til pool og strand i receptionen. Du afhenter dit håndklæde mod merpris. Du kan afhente et nyt håndklæde hver dag, uden ekstra omkostninger, i bytte for dit gamle håndklæde.

Børneklubben på Tofinis Hotel
På dette hotel er der meget sjovt for børnene at lave! Hvis dine små ønsker at tage en pause fra alle de sjove forlystelser i vandlandet, kan de hænge ud og lege i hotellets egen internationale børneklub. Børneklubben er åben for børn i alderen 4-12, cirka seks dage om ugen. Her bliver de underholdt med sjove lege, konkurrencer og vandleg. Nogle aftener afholdes også et sjovt minidisco, hvor børnene kan lære nye danse og vise deres moves!

Dette findes også på børnenes Tofinis Hotel:

Børneklubhus med plads til indendørsleg

Spillehal mod ekstra betaling

Lille legeplads

1 børnebassin

Vandland med vandrutsjebaner, lazy river og plaskeområde

Hjørne af All Inclusive-bufféten til børn

Hvilke aktiviteter er der på Tofinis Hotel?
Tofinis Hotel ligger tæt på Cyperns mest populære turiststed, Ayia Napa. Centrum byder på et bredt udvalg af shoppingmuligheder, barer, muséer og restauranter. Busserne til området kører cirka 50 meter fra hotellet og du kan selvfølgelig også bestille en taxa eller leje en bil og cykel for at udforske omgivelserne. Husk på at Cypern har venstrekørsel.

Wifi

Der er gratis wifi på værelserne og på hele hotelområdet. Hastigheden varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Tofinis Hotel:

Dart, bordtennis, tennis

Spillehal, billlard

Visse vandaktiviteter i poolen

Et udvalg af underholdning på Tofinis Hotel:

Udendørs aftenunderholdning

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Mod betaling

Billard, spillehal

Er der spa og fitness på Tofinis Hotel?
Ja. Hotellet har et fitnesscenter, der har det, du har brug for i form af træningsmaskiner og håndvægte for at holde dig i gang på ferien. Du kan også tage et par svømmeture i hotellets opvarmede indendørs pool. I hotellets spa kan du forkæle dig selv med en massage eller en af de andre mange behandlinger, der findes i spaen. Sid også et stykke tid i saunaen eller i dampbadet og bare slap af. Du kan også bestille tid hos hotellets egen frisør og benytte lejligheden til at få dig en flot feriefrisure.

Mod betaling

Alla behandlinger, sauna og dampbad


Generelt

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

På Cypern er der venstretrafik. Vær forsigtigt hvis du tænker at køre bil på ferien.

På Cypern behøver du en adapter, eller et såkaldt britisk trebenet stik, af typen G, som passer standard strømudtag. Disse kan købes i de fleste nærbutikker på de fleste turiststeder og i nogle af hotellernes egne butikker.

Rygning kan forekomme på fællesarealer udendørs

Tofinis Hotel ligger i et kuperet område. Hotellet anbefales primært til gæster uden bevægelseshæmninger.

Pool og strand

Pools udendørs er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen.

Af sikkerhedsmæssige årsager er der aldersgrænse på visse vandrutsjebaner:

Minimumsalder for Lane Slide, S6, S3 og U1000 er 8 år. Minimumsalder for Spacebowl er 10 år og svømmefærdigheder er et krav. Minimumsalder for Wave er 7 år.

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Værelserne

På værelserne er der relativt stille. Lyde, der kommer fra korridoren, tilstødende rum og uden for altandøren kan opfattes som forstyrrende.

Dobbeltværelse 2-3 personer
I dobbeltværelet på 26 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng som måler 90x190 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg. Landudsigten kan opgraderes til havudsigt mod et tillæg.

Dobbeltværelse delvis havudsigt, 2-5 personer
I dobbeltværelset på 26 m² findes to rigtige sengepladser og tre ekstrasenge i form af en sammenklappelig seng samt en køjeseng for to som alle hver måler 90x190 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og to børn, og det er muligt at børnepris til ét barn. Dobbeltværelset kan bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider