Gloria Verde Resort

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 200 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 36.1 km (40 mins)
  • Nightclub
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • Suitable for children
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free
  • Water park
  • distance_beach: 200

Hotelinformation

Beliggende lige ved siden af golfbanen i Belek-Antalya, er dette hotel beliggende i 50.000 m² fyrremarker og er forbundet med en sti på ca. 2,5 km til Gloria Golf Clubs baner, kun 7 minutter væk med shuttlebus. Fra lufthavnen er der ca. 38 km til hotellet, hvilket tager ca. 30 minutter.

276 værelser, herunder 22 juniorsuiter, 26 suiter og 144 dobbeltværelser, er tilgængelige for gæster i en 5-etagers hovedbygning og 3 hjælpebygninger. Det venlige personale i receptionen i lobbyen besvarer gerne spørgsmål. Faciliteterne på resortet omfatter en garderobe, bagageopbevaring, pengeskab, valutaveksling og pengeautomat. Der er trådløs internetadgang på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Komplekset har en række faciliteter for gæster med handicap. Resortet har kørestolsvenlige faciliteter og elevator. En pejs skaber en hyggelig atmosfære. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. Feriestedets grund har en legeplads og en dejlig have. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue og et legerum. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter en 24-timers sikkerhedsservice, en børnepasning, en børnepasning, en biludlejningsservice, lægehjælp, en overførselsservice, roomservice, en vaskeservice, en frisør, et møntvaskeri, en sideservice, en hotellæge og en hotel-shuttlebus. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område. For at hjælpe gæster med deres forretnings- og kommunikationsbehov tilbyder business-centret en faxmaskine.

Aircondition og centralvarme sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Alle værelser har gulvtæppe og inkluderer en dobbeltseng og en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks, minibar og skrivebord. Tekøkkenet har et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Der er også en vaskemaskine og et strygesæt. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Der medfølger hjemmesko. Badeværelserne er udstyret med en bruser, et badekar og et boblebad. Der er hårtørrer, makeupspejl og badekåber. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Resortet har familieværelser, ikkerygerværelser og rygerværelser.

Mens de voksne svømmer et par omgange i den udendørs pool, kan børnene nyde at plaske rundt i deres eget svømmeområde. Ren afslapning i boblebadet, sjov på vandrutsjebanen og forfriskende drinks i poolbaren – gæsterne vil opleve, hvor rig og varieret en dag i vandet kan være. Der er en terrasse med liggestole og parasoller. Resortet tilbyder et omfattende udendørs sports- og fritidsprogram, som omfatter cykling/mountainbike, tennis, boccia, beachvolley, volleyball, basketball og minigolf. Mod betaling kan gæsterne også spille golf og bueskydning. En række sportsgrene er tilgængelige, herunder vandsport såsom dykning, vandaerobic og aquafit. Mod betaling kan gæsterne også nyde vandski, windsurfing, jetski, motorbådsture, padlebåd, bananbådsture, kanosejlads, sejlads og katamaraning. En bred vifte af indendørs sportsaktiviteter tilbydes også, for eksempel et fitnesscenter, badminton, dart og yoga eller mod betaling bordtennis, billard, bowling, callisthenics og aerobic. Der er et wellness-område med spa, sauna, dampbad, hammam, skønhedssalon, hydroterapi-behandlinger, thalassoterapi-behandlinger, anti-age-behandlinger, ayurveda-behandlinger og solarium. Mod betaling: massagebehandlinger. Yderligere fritidsaktiviteter omfatter et underholdningsprogram, en børneklub, et børnediskotek, en danseklub og en natklub.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en spisestue, en café, en bar og en pub. En ikke-ryger restaurant med klimaanlæg, høje stole og et separat rygerområde er tilgængelig for gæsterne. Forplejning inkluderer halvpension og alt inklusive. All-inclusive feriegæster nyder særlige ekstramateriale som snacks, foruden et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer. En generøs morgenbuffet, frokost og middag fra buffet eller à la carte byder på masser af lækker variation. Diætmad, glutenfri måltider og vegetariske retter kan tilberedes efter anmodning. Resortet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider