Club Reef Village

Hadaba, Egypten Flag - Egypten

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Lufthavn Sharm el-Sheikh (SSH): 20.5 km (20 mins)
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Ideel for strandferiegæster og familier, ligger denne bolig i hjertet af Sharm el Sheikh, ikke langt fra en strand. Der er omkring 20 km til Sharm El Sheik (SSH) lufthavn.

Indkvarteringen har 129 værelser. Det flersprogede personale i receptionen i lobbyen står klar til at hjælpe dig med ind- og udtjekning. Tjenester inkluderer en valutavekslingsservice. Trådløs internetadgang (uden ekstra gebyr) giver gæsterne mulighed for at surfe på internettet og indhente e-mail. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. Kørestolsvenlige faciliteter er tilgængelige. Der er en række butikker, herunder et supermarked og souvenirbutik. Børn kan nyde legepladsen. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue. Parkeringspladser er tilgængelige for gæster, der rejser i bil. Andre tjenester omfatter lægehjælp, en transportservice, en vaskeriservice, et møntvaskeri og en hotel-shuttlebus.

Aircondition, centralvarme og ventilator sørger for, at værelserne holder behagelige temperaturer. Gæsterne kan slappe af og nyde delvis havudsigt fra balkonen eller den private terrasse på nogle af værelserne. De fleste ferieboliger har havudsigt. Gæsterne er sikre på at få en god nats søvn i kingsize-sengen. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge og ekstra senge kan anmodes om til yngre gæster. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. Hertil kommer internetadgang, telefon, satellit-tv og radio. Badeværelserne er udstyret med bruser og hårtørrer. For ekstra komfort på badeværelserne tilbydes gæsterne kosmetiske produkter. Gæsterne kan også booke kørestolsvenlige værelser med kørestolsvenlige badeværelser. Der er 30 familieværelser til rådighed for forældre med børn.

Uanset om de har brug for hvile og afslapning eller mere aktivitet, kan gæsterne svømme et par længder af en af de 2 udendørs pools, mens børnene har et særligt svømmeområde til dem. Forfriskende drinks i poolbaren og et afslappende bad i boblebadet (mod betaling) er den perfekte måde at slappe af. Gæsterne kan slappe af og nyde liggestolene og parasollerne. For gæster, der ønsker at holde sig aktive, er boccia og beachvolley til rådighed. Vandsport på tilbud omfatter aquafit eller, mod betaling, snorkling og dykning. Indkvarteringen tilbyder adskillige indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, bordtennis, dart og aerobic eller mod betaling billard. Indkvarteringen tilbyder en række faciliteter i wellness-området. Hertil kommer en skønhedssalon og mod betaling sauna, dampbad, hammam og massagebehandlinger. Gæsterne kan nyde en række fritidsfaciliteter og aktiviteter, herunder et børnediskotek og levende musik.

Spisefaciliteterne omfatter en café, en bar og en lobbybar. En række specialiteter venter gæsterne i den klimatiserede, ikke-ryger restaurant. Forfriskende drinks i strandbaren er en perfekt måde at nyde det varme vejr på. All inclusive kan bestilles. En generøs og varieret morgenbuffet (også for tidlige fugle og sent opstående) giver mange lækre grunde til at rejse sig og skinne. Til frokost og middag serverer gæsterne sig selv ved buffeten. Diætretter, vegetariske retter og halal-mad kan tilberedes efter anmodning. Babymad sørger for de smås velbefindende. Indkvarteringen tilbyder også snacks. Indkvarteringen tilbyder et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider