Vacances Menorca Blanc Palace

Sa Caleta, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub

Hotelinformation

Lejlighedshotellet ligger i nærheden af bymidten (ca. 2 km) og adskilles kun fra sandstranden af strandvejen (ca. 100 m). Lige foran hotellet finder man restauranter, barer samt forbindelse med offentlig transport. Til Menorcas lufthavn er der ca. 45 km (ca. en time med offentlig transport).

Strandhotellet er bygget i 1999 og ligger på en hovedgade i en smuk have. Det er på to etager og råder over i alt 122 lejligheder. Det er klimatiseret og har en foyer med døgnåben reception, hotelsafe, vekselbørs, garderobe og elevator. Herudover er der også en café, et minimarked, en bar, et diskotek og en offentlig internetcomputer. Det er desuden muligt at leje cykler. Gæsterne kan få hjælp i tilfælde af sygdom. Der er desuden gode parkeringsmuligheder. Børnene kan blive passet i hotellets miniklub.

De komfortabelt indrettede lejligheder har eget badeværelse med badekar eller brusekabine samt hårtørrer. Derudover er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, radio, tekøkken, køleskab, dobbeltseng, klimaanlæg, lejesafe, et opholdsrum og en altan eller en terrasse.

Gæsterne kan slappe af i hotellets swimmingpool med dertilhørende børnebassin, snack-/poolbar, liggestole og parasoller. Der tilbydes desuden whirlpool, sauna samt et fitness-studie. Endvidere præsenteres der et underholdningsprogram for børn.

Der tilbydes morgenmad.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider