Green Park Lejligheder

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 1200 m
  • Afstands center: 1000 m

Hotelinformation

Green Park Lejligheder er et populært lejlighedskompleks – især blandt familier med børn. Lejlighederne ligger i den nordlige del af Alanya - ca. 15 minutters gang fra Kleopatrastranden og i højsæsonen kører Green Parks shuttlebus dig direkte til stranden.

Alanyas basarområde og den hyggelige marina kan nås på ca. en halv time til fods, og byens markedshaller med alverdens spændende madvarer ligger et par minutters gang fra lejlighederne. Der er således masser at give sig til, når du går en tur rundt i byen. Foretrækker du at slappe af ved poolkanten, så kommer børnene ikke til at kede sig på Green Park. Her er vandrutsjebaner, som uden tvivl vil være et hit, og en gang om ugen sørger børneklubben for sjove aktiviteter. Her er desuden mulighed for at tage en runde minigolf, bordbold eller basketball.

Når du holder ferie i Green Park Lejligheder er dit ophold uden forplejning, men du har mulighed for at tilkøbe enten morgenmad eller halvpension. Vi anbefaler Green Park Lejligheder til alle, som vil bo i egen lejlighed under ferien i Alanya.

Kortere rejsetid

Den hurtigste vej til Alanya er via Gazipasa Lufthavn. Ønsker du at halvere din transfertid fra lufthavnen til hotellet, så husk at du kan flyve direkte til Gazipasa fra Billund hver torsdag og København hver søndag i perioden fra torsdag d. 11. maj og med sidste udrejse søndag d. 15. oktober.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider