Novotel London West

Kensington, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn London Gatwick (LGW): 84.6 km (1 hour 7 mins)

Hotelinformation

Sætter du pris på at bo centralt og tæt på grønne områder? Kensington Palace og Hyde Park ligger inden for 10 minutter, hvis du tager i bilen. Koncertlokalerne Eventim Apollo og Olympia ligger inden for gåafstand. Langs med Themsen venter der masser af hyggelige pubber - alle sammen en 5 minutters gåtur fra hotellet. 3 minutter væk ligger undergrundsstationen Hammersmith.

Novotel London West tilbyder gode konference- og mødefaciliteter. Med 33 fleksible eventområder kan hotellet håndtere events med op til 1000 besøgende. I forbindelse med hotellet er der 240 parkeringspladser - de kan anvendes mod betaling. Hotellet tilbyder også et veludstyret fitnessområde, In Balance Fitness Suite, hvor du kan træne i et behageligt miljø.

  • Restauranter & barer:*

Aroma Restaurant tilbyder et bredt udvalg af internationale retter med kød i højeste kvalitet, skaldyr, nybagt brød, frugt og grøntsager. Maden serveres som buffet. Grundet den nuværende situation er restauranten dog delvist lukket og serverer kun morgenmad.

Artisan Restaurant er hotellets à la carte-restaurant, der serverer de fineste kød,- fiske-, og vegetarretter i et moderne og afslappet miljø. Der er tale om et mere elegant alternativ til den mindre formelle buffetrestaurant Aroma. Restauranten er desværre lukket på nuværende tidspunkt.

Eftersom Lounge Bar & Terrace har sin egen terrasse, er det et naturligt samlingspunkt på Novotel London West. Her kombineres internationale indslag med mere traditionelle barsnacks, hvilket resulterer i et afslappet og imødekommende miljø.

Du bor således

På de moderne og ergonomisk indrettede værelser bor du behageligt. På badeværelset er der badekar eller bruser med adgang til hårtørrer. På værelset er der også fri adgang til strygejern, pengeskab, minibar og kaffemaskine. På Superior værelserne er der også en sovesofa.

Superior værelset kan rumme op til 4 personer. og Superior Twin værelset 2 personer. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, strygebræt, strygejern, bad/bruser og toilet.

Bygningens faciliteter

Reception, morgenmadsrestaurant, fitness-center, bar, konferencerum, Wi-Fi, parkering (mod betaling).

Andet

9 etager.

Ekstranætter

6% rabat i perioden 1/4-1/4 2025. Gælder for bookinger senest 31/3 2025.

Ankomst

Indcheckningstid: 15:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider