Bosphorus Sorgun Hotel

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Børnepool
  • Spa
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 5 km

Hotelinformation

Det 5-stjernede Bosphorus Sorgun Hotel åbnede sine døre for gæster i 2017, og fremstår derfor som et nyt og moderne hotel med masser af faciliteter for både voksne og børn. Placeret i Sorgun og ca. 7 km fra Manavgat og Sides gamle centrum, kan I nemt tage bussen ind til byerne. Hotellet har et stort og solrigt poolområde, hvor I kan bade og slikke sol. Den ene af de to pools har sjove vandrutsjebaner, hvor der hurtigt kan gå mange timers sjov i solen. Hotellets private strand finder I blot 250 m væk, kun adskilt af en vej.

Værelserne på Bosphorus Sorgun Hotel er pæne, moderne indrettede og rummelige, så der er god plads til at slappe af og pakke strandtasken. Jeres ophold er med All Inclusive, så al mad og drikke er betalt hjemmefra. I kan derfor læne jer tilbage og nyde lækre retter i hotellets buffetrestaurant eller prøve retter i de 4 a la carte-restauranter. Her er også 5 barer, hvor I kan få slukket tørsten samt et konditori med søde sager.

Udover de skønne bademuligheder ved pools og strand, kan I også give jer i kast med f.eks. fitness, strandvolleyball, bordfodbold og minigolf eller købe en afslappende massage i hotellets spaafdeling. Hotellet sørger for underholdning 6 gange om ugen samt miniklub og minidisco for familiens mindste. Vi anbefaler Bosphorus Sorgun Hotel til både familier og par, der ønsker en dejlig All Inclusive-ferie i moderne omgivelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider