Lindos Village Resort & Spa

Lindos, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 350 m
  • Afstands center: 16 km

Hotelinformation

Det hyggelige Lindos Village Resort & Spa ligger ca. 4 km fra byen Lindos og er en skøn oase til en afslappende voksenferie. Hotellets hvidkalkede bygninger og hyggelige indretning skaber de perfekte rammer om gode faciliteter og lækker mad.

Her bor du få minutters gang fra stranden, og ved hotellets indbydende pool kan du kombinere afslapning i solen med en svømmetur. I hotellets spacenter har du mulighed for at få massage og skønhedsbehandlinger (mod betaling), og skulle du få lyst til at røre dig, så er her både fitnessfaciliter og mulighed for at dyrke yoga.

Dagen igennem kan du nyde godt af de mange lækre retter i buffetrestauranten eller en af hotellets 4 a la carte-restauranter, og har du en sød tand, så kan du også få serveret is og pandekager i hotellets eget Sweet’s Corner. Alle måltider, drikkevarer, is og snacks er inkluderet i prisen, så du skal blot sætte dig til bords og nyde de mange fristelser.

Hvis du kan løsrive dig fra de behagelige rammer på Lindos Village Resort & Spa, så kan det anbefales at tage den korte tur ind til Lindos og gå en tur i de stemningsfulde gader eller nyde et let måltid på en af byens mange tagterrasser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider