Kirman Hotels Leodikya Resort

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Antalya (AYT): 93.0 km (1 hour 22 mins)

Hotelinformation

Kirman Hotels Leodikya Resort ligger lige ved stranden og ved siden af søsterhotellet Kirman Arycanda de Luxe. Begge hoteller har samme ejer og er nævneværdigt forskellige fra hinanden i standard eller udvalg. Hotellet ligger lige uden for byen Okurcalar, i et hoteltæt område på den dejlige strand og er velegnet til både par og familier.

Kirman Hotels Leodikya Resort har en dejlig og stor hovedpool med rutsjebaner og en separat børnepool. Der er liggestole og parasoller ved poolområdet og for din bekvemmelighed også badehåndklæder. Kun et stenkast fra poolområdet ligger stranden, hvor du frit kan bruge hotellets liggestole.

Sport, aktiviteter og spa

Hotellets forskellige aktivitetsteam arrangerer fest og ballade for både store og små. Du kan spille vandpolo, prøve vandaerobic, zumba og andet sjovt. For børnene er der klubber (ikke skandinavisk talende personale) for forskellige aldersgrupper, der hygger sig kongeligt uden forældre. Om aftenen lyser amfiteatret op, og forskellige shows og underholdning står på programmet. Et par gange om ugen arrangeres der en pool- eller strandfest og gallamiddag med live musik.

Hotellets spa har tyrkisk bad (hammam), sauna og motionsrum. Du kan også få massage og forskellige skønhedsbehandlinger (mod betaling).

Dit ophold inkluderer all inclusive, hvor alle måltider, drikkevarer og snacks er inkluderet. Måltider serveres i buffetform i hovedrestauranten. Her kan du smage lokale retter fra Tyrkiet, men også mad fra andre dele af verden. Varme og kolde såvel som lokalt producerede alkoholholdige drikkevarer er inkluderet mellem 10: 00-02: 00. Nogle importerede drinks, nogle cocktails, friskpresset juice, mousserende vin, energidrikke og tyrkisk kaffe tilbydes mod betaling. Hvis du har små børn, er der "Baby Corner" i barområdet i restauranten. Den er åben 24 timer i døgnet, og du kan varme babyflasker og få hjælp til andre ting til de små.

Du bor således

Du bor i friske, moderne indrettede værelser - alle med altan og centralstyret aircondition. I minibaren er der sodavand (ankomstdag) og vand (under resten af opholdet). Værdiboks og WiFi (langsomt) på værelset. Aircondition, pengeskab (mod betaling), sat-tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår.

Elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og mindst 3 nætter. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider