Melas Lara Hotel

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 15 km

Hotelinformation

Melas Lara Hotel er et dejligt 5-stjernet Ultra All Inclusive-hotel i skønne Lara. Sammenlignet med andre hoteller i Lara, er dette et mindre hotel, men det har stor fokus på god kvalitet og service samt tyrkisk gæstfrihed. Med privat strand lige i baghaven kan du hurtigt begrave tæerne i sandet og få saltvand i håret. Til poolelskerne har hotellet et dejligt poolområde, hvor der også er en pool med sjove vandrutsjebaner.

Værelserne har en pæn og moderne indretning, og her er plads til 4 personer i familieværelserne. Med Ultra All Inclusive-konceptet skal I ikke bekymre jer om noget på ferien. Dagens måltider nydes i buffetrestauranten, og så er der snacks, is og kage i løbet af dagen – lækkert! Vil I prøve noget andet, så har hotellet også 3 a la carte-restauranter.

Familien kommer ikke til at kede sig på Melas Lara Hotel. Her er nemlig masser af sjove aktiviteter i løbet af ferien – prøv bl.a. minifodbold, tennis, fitness og strandvolleyball. Hotellet har også et skønt spacenter, hvor I kan booke lækre massager eller tage i tyrkisk bad og sauna. Vi anbefaler Melas Lara Hotel til børnefamilier og par, som drømmer om en solrig ferie i Lara med højt serviceniveau.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider