Alba Queen Hotel

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Antalya (AYT): 57.3 km (54 mins)

Hotelinformation

Alba Queen Hotel er et charmerende hotel beliggende nær byen Colakli, ca. 8 km uden for Side. Her er skønne pools, en specialdesignet spa og et varieret udvalg af aktiviteter og underholdning. Hotellet har sin egen strand, som du kommer til på nogle få minutter.

Sol og bad for alle

Der er et fint poolområde med en stor hovedpool med rutsjebaner og en separat børnepool med en lille børnevenlig rutsjebane. Hvis du bare vil slappe af, er der masser af liggestole og parasoller, hvor du kan hygge dig med en god drink. Badehåndklæder er tilgængelige for hotellets gæster.

Gæsterne kan prøve tyrkiske bade og saunaer i hotellets moderne spa. Hvis du vil forkæle dig selv med noget mere, er der massage og forskellige skønhedsbehandlinger (mod betaling).

Kan du lide at træne, er der et motionsrum og forskellige aktiviteter og konkurrencer arrangeret af hotellets personale. Du kan også spille minigolf og tennis. For børnene er der en børneklub (ikke-skandinavisk talende personale) om dagen, og om aftenen arrangeres minidisko.

Hver aften leveres der underholdning for både voksne og børn forskellige steder på området.

Din all inclusive inkluderer morgenmad, frokost og middag, der serveres i den store buffetrestaurant. Om dagen kan du få snacks og forfriskninger ved poolbaren og i baren på stranden. Varme og kolde såvel som lokalt producerede alkoholiske drikkevarer er inkluderet hele dagen samt i Queen's Lobby Bar døgnet rundt. Der er to à la carte-restauranter med forskellige muligheder. Disse er ikke inkluderet i all inclusive, og betales på stedet.

Du bor således

Bekvemme værelser med høj komfort - alle med centralstyret aircondition, altan, minibar og te- og kaffefaciliteter. Minibaren har sodavand og vand med daglig påfyldning. Værdiboks mod betaling, WiFi i lobbyen inkluderet. Aircondition, pengeskab (mod betaling), sat-tv, telefon, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, spa (mod betaling), tennis, bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår.

5 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og mindst 3 nætters ophold. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider