Blau Punta Reina Family Resort

Porto Cristo, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 4 km

Hotelinformation

Velkommen til Blau Punta Reina Family Resort, der er et dejligt og familievenligt 4-stjernet hotel på Mallorca. Hotellet er designet til familier med børn og tilbyder masser af aktiviteter for både børn og voksne – og ikke mindst fantastiske bademuligheder i både pools og havet. Tag dig endelig også tid til at nyde udsigten over havet, som du kan beundre flere steder på hotellet.

I hotellets store have er god plads til, at voksne kan finde et dejligt spot, og børnene kan løbe rundt og lege. De solrige poolområder indbyder til et par timer i liggestolen og kølige dukkerter i poolen. Et af poolområderne byder på en splash park med vandrutsjebaner, piratskib og vandaktiviteter, som kan underholde ethvert barn. Er du til sand mellem tæerne, er der kort afstand til stranden, der ligger i en lille bugt.

Blau Punta Reina Family Resort har noget for alle aldre. For børn er legeplads, underholdning og klubber, hvor de kan møde andre børn på hotellet og lave sjove aktiviteter. Hele familien kan dyste i minigolf eller tennis, og du kan tage et smut i fitnesscentret eller forkæle dig selv med massage og hamam, om du er i humør til aktiv ferie eller afslapning.

På Blau Punta Reina Family Resort har du alt, hvad du behøver til en dejlig familieferie på Mallorca. Vi anbefaler derfor hotellet til familier med børn, som ønsker at bade, bo godt og holde ferie med både afslapning og aktiviteter.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider