Galdana Gardens

Cala Galdana, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition

Hotelinformation

Disse lejligheder har en perfekt beliggenhed i centrum af feriestedet Cala Galdana og er omgivet af forretninger, barer og restauranter. Ferrerias bycentrum ligger omkring 10 minutters kørsel fra etablissementet, mens der til den dejlige, gyldne sandstrand lige foran komplekset kun er 200 m. På kun 20 minutter til fods kommer gæsterne til to af øens smukkeste jomfruelige strande, Cala Mitjana og Cala Macarella. Den nærmeste by Ciutadella de Menorca, som er Menorcas gamle hovedstad og ligger omkring 30 km væk. Menorca Mahón lufthavn finder man ca. 35 km væk, og til Ciutadellas havn er der ca. 30 km fra lejligheds-komplekset.

Dette lejligheds-kompleks ligger i centrum af feriestedet, blev bygget i 1986 og sidst renoveret i 2007 og rummer 50 1-værelses lejligheder. Komplekset tilbyder gæsterne en reception med begrænsede åbningstider og parkeringsfaciliteter. Mod betaling kan gæsterne benytte etablissementets internetadgang.

Alle lejligheder tilbyder regulerbart klimaanlæg og et soveværelse med 2 enkeltsenge og 2 sovesofaer i stuen. Værelserne rummer eget badeværelse med badekar og brusebad, og lejligheden rummer også satellit-tv, et veludstyret køkken med køleskab, kedel, safeboks (mod betaling) og en altan.

Gæsterne kan benytte kompleksets egen udendørs swimmingpool med børnebassin, ligesom der også tilbydes liggestole og parasoller. Vandsportsaktiviteter kan nydes på stranden, ligesom man også kan leje cykler og kanoer i nærheden af etablissementet. Endvidere er der liggestole og parasoller til leje på den nærliggende strand af sand. Herudover kommer man til golfbanen Golf Son Parc på ca. 40 minutter i bil.

Fra lufthavnen tager man hovedvejen til Ferrerias, og efter at have passeret byen drejer man fra mod Cala Galdana. I Cala Galdana krydser man floden og drejer til venstre. Komplekset ligger 50 m fra rundkørslen, over for parken.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider