Hotel Regina Sorrento

Sorrento, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Naples (NAP): 53.7 km (1 hour 9 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger i et stille og roligt område og er omgivet af appelsintræer. Det tilbyder gæsterne en af de bedste beliggenheder i Sorrento og Marina Grande med udsigt over Napolibugten og kun få minutters gang fra byens centrum og dens strande, restauranter og barer. En af strandene finder man ca. 200 m væk, og det samme gælder for forbindelser med offentlige transportmidler. Desuden er der fra hotellet omkring 10 minutters gang til busstationen og banegården.

Hotellet ligger i et stille og roligt område og råder over en panoramarestaurant, som kun tilbyder morgenmad, samt en bar og en have. Herudover forsyner det erfarne og professionelle personale glædeligt gæsterne med alle former for turistinformationer. Det klimatiserede etablissement blev renoveret i 2011 og byder gæsterne velkommen i den døgnåbne reception i foyeren. Der tilbydes også en safeboks såvel som vekselbørs, garderobe og elevator. Gæsterne kan slappe af i spillelokalet og fjernsynsstuen og holde kontakten med omverdenen ved lige via stedets trådløse internetadgang. Mod betaling kan de tillige bestille roomservice og vasketøjsservice og efterlade deres køretøjer på parkeringspladsen eller i garagen.

De renoverede værelser er indrettet med eget badeværelse samt en altan med udsigt over Napolibugten eller bakkelandskabet i Sorrento. Nogle af værelserne er udstyret med boblebad og andre badekar eller brusebad. De tilbyder også klimaanlæg, centralvarme, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, minibar, safeboks og trådløs internetadgang. Som en del af standardindretningen tilbydes ydermere en hårtørrer, en dobbeltseng, en telefon og en radio, ligesom gæsterne kan høre musik på stereoanlægget.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider