Sahin Palace

Içmeler, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant

Hotelinformation

Til ferieområdets centrum er der ca. 800 m og til stranden kun lige over 1 km fra hotellet. Til lokale faciliteter, herunder restauranter, barer og forretninger, er der mindre end 10 minutters gang fra komplekset, og den travle ferieby Marmaris ligger 9 km væk. Herudover er der ca. 104 km til Dalaman lufthavn.

Dette er et populært lejligheds-hotel med restaurant/café og en bar. Gæsterne bydes velkommen i foyeren med døgnåben reception, hvor der er mulighed for at foretage check-out. Der er i alt 20 lejligheder og 1 studie. Af faciliteter er der også vekselbørs, safeboks, parkeringsplads og trådløs internetadgang til rådighed på komplekset.

Lejlighederne rummer en seng samt et tekøkken og spisestue/opholdsstue. Der er køkkenfaciliteter til at lave små måltider, klimaanlæg og safebokse mod betaling. Alle boligenheder er endvidere udstyret med eget badeværelse med brusebad. Hertil kommer dobbeltseng, telefon, minikøleskab, altan eller terrasse og regulerbar radiator som en del af standardindretningen.

På komplekset er der en udendørs swimmingpool med separat børnebassin og en snackbar langs swimmingpoolen. Der står liggestole med parasoller klar til brug på solterrassen og sandstranden i nærheden (mod betaling på stranden). Der organiseres et underholdningsprogram for voksne, og gæsterne kan også spille pool/snooker.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider