Hotel Bastion

Zadar, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 400 m
  • Lufthavn Zadar (ZAD): 13.2 km (20 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i det historiske centrum og er bygget på resterne af middelalderfæstningen Kaïtelaï fra det 13. århundrede, som er et uvurderligt monument over middelalderlig befæstning i Zadar. Kulturelle monumenter i Zadar og det berømte Havorgel og Hilsnen til Solen ligger kun nogle få skridt fra hotellet, hvilket gør dette til det ideelle sted for forretningsrejsende og feriegæster.

Dette er et unikt city- og boutique-hotel, som accentuerer den kulturelle arv i byen Zadar. Det tilbyder 28 luksuriøse værelser, et udvalg af gastronomiske lækkerier, et spa-center og et konferencelokale med video, som gør forretning til fornøjelse. Herudover er ejendommen klimatiseret og rummer en foyer, safeboks, vekselbørs, elevator, café, parkeringsplads og mulighed for at bestille roomservice.

Alle værelser er udstyret med smart og tidssvarende værelsesteknologi. Værelserne er tilgængelige ved hjælp af et kort, der aktiverer al elektrisk udstyr såsom belysning, klimaanlæg og satellit-/kabel-tv. På displayet kan gæsterne justere stuetemperaturen, ringe til husholdning og aktivere et 'forstyr ikke'-skilt. Herudover tilbydes også safeboks, telefon, minibar og internetadgang. Endvidere tilbydes der eget badeværelse med brusebad og hårtørrer. Ydermere er værelserne udstyret med dobbeltsenge.

Wellness Center Castello er placeret på de historiske ruiner af en borg fra det 13. århundrede, hvilket giver stedet en særlig charme. Gæsterne kan nyde fordelene ved saunaverdenen (mod betaling) med hvileområde og en lang række procedurer, et fitnessprogram, vestlige og østlige massageteknikker og ansigts- og kropsbehandlinger (massage- og spa-behandlinger tilbydes mod betaling). Forskellige spa-programmer, som foregår om dagen, i weekenden eller over flere dage, er blevet oprettet for at tilfredsstille gæsternes ønsker og behov. Hotellet tilbyder også et fitness-studie.

Hver morgen tilbydes der en morgenbuffet, mens frokosten og aftensmaden kan vælges a la carte.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider