Falkensteiner Hotel Adriana

Zadar, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 50 m
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Zadar (ZAD): 15.3 km (24 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger lige ved stranden (ca. 100 væk) i en vidunderlig bygning i Borik. Til barer, pubber, diskoteker, offentlige transportmidler og en busstation er der omkring 500 m. Til centrum af byen Zadar i den nordlige del af Dalmatien med talrige indkøbsmuligheder er der ca. 3 km.

Hotellet åbnede i 2003 og råder over i alt 2 etager med i alt 48 suiter samt have og terrasse. Her har man eksklusive omgivelser med charmerende og solrig middelhavsatmosfære. Medarbejderne byder gæsterne hjerteligt velkommen i dette magiske ferieparadis lige ved havet.

Suiterne er indrettet med eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv med indbygget radio og stereoanlæg. Ydermere er der minibar, centralvarme, klimaanlæg, safeboks (mod betaling) samt en stor altan. Endvidere er der et stort garderobeskab, en lille lounge og franske senge. Der er desuden mulighed for at bestille ikkerygerværelser.

Som hotelgæst har man adgang til sportsindretninger og programmer i Falkensteiner Club Funimation Dalmatien. Her tilbydes et førsteklasses fritidsprogram, der kan opfylde ethvert ønske. Herunder kan nævnes beachvolley, fodbold, bowling, bordtennis og minigolf, ligesom der også er 6 tennisbaner (hard court med projektørbelysning). Endvidere kan man spørge efter en cykel, som giver mulighed for at køre til Zadar eller øens bjerge. Ydermere er der fitness-studie med det nyeste udstyr, hvor man kan dyrke aerobic eller få vejledning af en personlig fitness-instruktør. Herudover er der en ny swimmingpool og et spektakulært vandland med indendørs- og udendørs bassiner samt vandrutsjebaner. På vandsportsområdet tilbydes der mod betaling i det lokale vandsportscentrum bananabåd, vandski, jetski, motorbåd, dykning, surfing, windsurfing, sejlads, paragliding, katamaran og vandcykel samt forskellige kurser der udbydes af professionelle ledere.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider