Villa Otero by HappyCulture

Nice, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 1000 m
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Nice (NCE): 8.3 km (16 mins)

Hotelinformation

Det komfortable middelklassehotel ligger midt i centrum af Nice blot ca. 100 m fra den nærmeste banegård og ca. 500 m fra Den Russiske Katedral. Der er ca. 500 m til den berømte Promenade des Anglais, mens der er ca. 1 km til den gamle bydel og Chagallmuseet. Der er desuden gode busforbindelser til lufthavnen 6 km fra hotellet.

Hotellet er dekoreret med farver inspireret af Toscanas natur. Det blev bygget i 1931 og komplet renoveret i 2004. Det er på 4 etager og råder over i alt 36 værelser. Det attraktive byhotel rummer desuden en klimatiseret foyer med døgnåben reception, elevatorer, safebokse og garderobe. Hertil kommer en bar, en pub, en café samt en moderne restaurant. Endvidere er der en tv-stue samt to konferencerum samt offentlig internetadgang. Sidst, men ikke mindst, er der en parkeringsplads (mod betaling), ligesom der er mulighed for at få hjælp i tilfælde af sygdom samt udlejning af cykler.

De stilfuldt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer samt telefon, satellit-tv og en safeboks. Herudover er de udstyret med dobbeltseng og individuelt regulerbar centralvarme/klimaanlæg.orgemaden serveres som buffet. Såvel frokost som aftensmad kan bestilles à la carte. Der er desuden mulighed for at bestille halv- eller helpension.

Fra lufthavnen skal man køre med shuttlebus nr. 99, bus nr. 23 eller tage en taxa til banegården. Her går man ud ad hovedindgangen og til højre. Efter 200 m vil man se hotellet på venstre hånd. I bil skal man dreje fra ved afkørsel A8 Centrum og følge skiltene mod hovedbanegården.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider