Pins Platja

Cambrils, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Børneclub
  • Lufthavn Barcelona (BCN): 104 km (1 hour 11 mins)

Hotelinformation

Dette lejlighedskompleks ligger tæt på turistområdet, ved kysten mellem Salou og Cambrils og med et væld af forretninger, barer og kulturinstitutioner lige i nærheden, mens der til Barcelona lufthavn er omkring 100 km og til Reus lufthavn ca. 15 km.

Lejligheds-hotellets bygning er på 3 etager og rummer i alt 168 lejligheder samt en dejlig foyer, en døgnåben reception med safeboks, vekselbørs, elevatorer og en café og en bar. Gæsterne kan også besøge det lille supermarked på stedet, den lille butik og den klimatiserede restaurant eller gå online via fællescomputeren med internetadgang, ligesom der er mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice (sidstnævnte mod betaling). Yngre gæster kan desuden boltre sig i miniklubben og gæster i bil efterlade køretøjet på parkeringspladsen (mod betaling), ligesom der tilbydes udlejning af cykler og en tryg cykelkælder.

Lejlighederne har plads fra 2 til 4 personer og rummer alle en stue med en sovesofa såvel som et separat dobbeltsoveværelse, eget veludstyret badeværelse og et køkken med køleskab. Der er også satellit-/kabel-tv og en safeboks i de klimatiserede lejligheder og havudsigt fra stuen og terrassen.

Gæsterne vil på hotellets område finde en swimmingpool samt en solterrasse med parasoller, liggestole (mod betaling) og en snackbar langs bassinkanten. Hotellet har tilmed sit eget solarium, som gæsterne kan benytte, og på sandstranden står der også liggestole og parasoller klar til brug.

Hver morgen tilbydes gæsterne morgenmad. Aftensmaden kan man bestille a la carte eller vælge som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider