Palmyra Beach

Glyfada, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 15 km
  • Lufthavn Athen (ATH): 26.4 km (32 mins)

Hotelinformation

I kraft af hotellet ideelle beliggenhed kan gæsterne opleve arkæologiske seværdigheder, historiske bygninger, museer og katedraler. Der er ca. 50 m til stranden. Endvidere er der kun en mindre gåtur til Glyfadapladsen, hvor man finder moderne indkøbs- og sportsmuligheder, livlige græske taverner, havne og et spændende natteliv. Her er der praktisk talt ingen grænser for, hvad man kan få tiden til at gå med. Fra Glyfada er der ca. 15 km til centrum af Athen. Til Athens lufthavn er der endvidere ca. 25 km.

Dette cityhotel rummer 58 værelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Endvidere er der restaurant og bar samt lokaler med mulighed for at afholde diverse arrangementer. Herudover har gæsterne mulighed for at gå på Internettet samt bestille roomservice og vasketøjsservice.

Hotellet råder over luksuriøse, moderne og rummelige værelser med indbydende altaner, hvorfra man enten har udsigt over Den Saroniske Golf eller bjergene. Værelserne er komfortabelt indrettet og bidrager til at gæsterne får et behageligt ophold. Værelserne er endvidere udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv og radio. Alle værelser har klimaanlæg (individuelt reguleret) og er støjisolerede med dobbelt vinduesglas.

Hotellet råder over en udendørs swimmingpool. Kun ca. 1 km fra hotellet ligger der en helårs, international 18-hullers golfbane, som også bliver brugt til at afholde mesterskaber.

Hotellets elegante restauranter holder åbent under dagens tre måltider. Morgenmaden serveres som en omfattende kontinental, engelsk og amerikansk buffet. På spisekortet finder man et udvalg af talrige græske og internationale retter. I restauranten finder man et stort udvalg af fine græske vine.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider