Fantasy Hotel

Kolymbia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 2 km
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 28.2 km (32 mins)
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Childrens pool
  • Parking
  • Air Conditioning
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Hotellet ligger på den 25 km lange Rhodos Lindos Avenue, omkring 500 m fra centrum af Kolymbia by. Byen tilbyder det perfekte sted for en rolig familieferie. Det er en lav profil badeby og rig på natur på grund af de syv kilder, der er placeret i nærheden. Dens beliggenhed midt mellem Rhodos og Lindos gør det til et ideelt feriested for dem, der ønsker at nyde begge disse kosmopolitiske centre.

Gæsterne kan vælge mellem 120 værelser beliggende i en 2-etagers hovedbygning og 4 hjælpebygninger. Det venlige personale i receptionen besvarer gerne spørgsmål. For at sikre gæsterne et behageligt og afslappende ophold tilbyder hotellet forskellige tjenester og faciliteter, herunder en pengeskab, en aviskiosk, en tv-stue, en biludlejningsservice, lægehjælp, en transferservice og et rygeområde. Trådløs internetadgang (mod betaling) giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen, mens de er på ferie. En række butikker, herunder et supermarked, er gode til at shoppe eller bare surfe på. Hotellets grund har en legeplads og en dejlig have. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Tjenester inkluderer en hotel-shuttlebus. En cykeludlejning tilbyder alt det nødvendige udstyr til at udforske det omkringliggende område.

Aircondition (uden ekstra gebyr) og individuelt justerbar opvarmning sikrer, at værelserne holder behagelige temperaturer. Der er balkon som standard på nogle værelser. Værelserne har en dobbeltseng. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Værdigenstande kan opbevares sikkert i et pengeskab. Yderligere funktioner omfatter et køleskab, et minikøleskab og en te- og kaffemaskine. En telefon, et tv og WiFi (mod betaling) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Gæsterne vil også finde hjemmesko på deres værelser. Badeværelserne er udstyret med bruser. En hårtørrer, et makeupspejl og badekåber er tilgængelige til daglig brug. Kørestolsvenlige værelser kan bookes. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Mens de voksne svømmer et par omgange i den udendørs pool, kan børnene nyde at plaske rundt i deres eget svømmeområde. En kort pause eller en hel eftermiddag på solterrassen, som byder på liggestole og parasoller, er godt givet ud. Et udvalg af forfriskende drinks venter gæsterne i poolbaren. Der er mange måder at slappe af eller holde sig aktiv på hotellet, herunder cykling/mountainbike, billard og en spa.

Forskellige spisemuligheder er tilgængelige, herunder en spisestue, et morgenmadslokale og en bar. En ikke-ryger restaurant med klimaanlæg, høje stole og et separat rygerområde er tilgængelig for gæsterne. Forplejning inkluderer helpension og alt inklusive. Blandt fordelene ved et ophold med alt inklusive er et udvalg af alkoholiske og ikke-alkoholiske drikkevarer samt særlige tilbud som levende madlavning. En lækker og varieret buffet venter gæsterne til morgenmad, frokost og middag.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider