Sina Centurion Palace

Verona, Italien Flag - Italien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Afstands center: 1000 m

Hotelinformation

Hotellet ligger i det historiske Palazzo Genovese, som står i en af de to klostergange på San Gregorio kloster. Det tilbyder en uforlignelig beliggenhed på Canal Grande med udsigt over området med Markuspladsen, der støder op til basilikaen Santa Maria della Salute, mellem Punta della Dogana (100 m væk) og det berømte Peggy Guggenheim-museum (500 m væk). Selve Markuspladsen ligger desuden omkring 1 km fra hotellet, museet Accademia di belle arti 800 m væk og Adriaterhavet ca. 4 km væk. Gardasøen ligger ca. 2 timers kørsel fra hotellet og Padova blot 25 minutter væk i bil. Desuden ligger Venedigs Marco Polo lufthavn ca. 15 km fra hotellet, mens der til lufthavnen Treviso S. Angelo er omkring 40 km.

Dette charmerende historiske hotel tilbyder udsigt over Canal Grande, en beliggenhed lige ved basilikaen Santa Maria della Salute og ren og skær luksus i hjertet af Venedig. Drikkevarer tilbydes i hotellets egen gårdhave. Ejendommen stammer helt tilbage fra 1892 og kombinerer moderne interiør med original indretning. Gæsterne har en privat kajplads til ankomst med vandtaxa, og en Salute Vaporetto (vandbus) standser lige uden for hotellet. Det familievenlige designer-hotel er klimatiseret og byder gæsterne velkommen i en foyer med døgnåben reception og check-out service, ligesom der af faciliteter på stedet tilbydes en safeboks, en elevator, en aviskiosk, en bar og en restaurant. Herudover er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling. Ydermere er der i alt 50 værelser.

Værelserne er elegant indrettet i neutrale farvetoner med træbjælker i loftet og trægulve. Alle værelser er klimatiserede og rummer safeboks, minibar, telefon og fladskærmsfjernsyn. Endvidere tilbyder hvert enkelt værelse et moderne badeværelse med brusebad, badekar, hårtørrer, badekåbe og hjemmesko. Hertil kommer også dobbelt- eller kingsize seng, internetadgang og regulerbar radiator som standardindretning.

Gæsterne kan benytte stedets fitness-studie uden beregning.

2024-04-25 - 2024-07-14: Entry to the city of Venice is subject to payment of an access fee. Please enter the link: https://cda.ve.it/en/

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider