Leonardo Royal Edinburgh Haymarket

Edinburgh, Storbritannien Flag - Storbritannien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstands center: 100 m
  • Lufthavn Edinburgh (EDI): 10.8 km (22 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger i Edinburghs West End i nærheden af banegården Haymarket. Til Princes Street og alle byens andre seværdigheder kommer man til efter få minutters gang. I de umiddelbare omgivelser finder man talrige indkøbsmuligheder samt diverse barer, restauranter og diskoteker. Til fods kommer man hurtigt til den nærmeste forbindelse med offentlige transportmidler.

Hotellet tilbyder et smukt og sikkert logi. Den lyse, tidssvarende stil er et varetegn for dette selvbyggede hotel. Fordelt på 5 etager rummer det i alt 150 værelser samt foyer, døgnåben reception og elevator. Endvidere er der mulighed for at slappe af i baren Est, ligesom der også er en restaurant, konferenceindretninger og en parkeringsplads.

De rummelige, komfortable værelser tilbyder et enkelt design samt den sædvanlige standardindretning. Til indretningen hører eget badeværelse/brusebad, hårtørrer, shampoo, telefon, fjernsyn, internetadgang og et stort skrivebord. Hertil kommer en hyggelig kingsize seng med puder af fornem kvalitet og dyner, som er med til at sikre en behagelig nats søvn. Ydermere er der velkomstbakke og centralvarme.

I baren tilbydes traditionelle britiske samt kontinentale retter og drikkevarer. Gæsterne har mulighed for at sammensætte en kontinental morgenmad fra hotellets buffet. Såvel frokost som aftensmad kan vælges som menu.

Befolkning i centrum: 100 m | Lufthavn: 13 km | Bug/togstation: 300 m

Bar | Restaurant

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider