Mitsis Cretan Village Beach

Anissaras, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 300 m

Hotelinformation

Mitsis Cretan Village Beach er græsk charme, når det er allerbedst – med lave, hvilkalkede bygninger med blåmalet træværk – den perfekte ramme om en Ultra All Inclusive-ferie for hele familien. Hotellet ligger på Kretas nordkyst, ca. 2,5 km fra den livlige ferieby Hersonissos.

Foruden sin græske charme, byder Mitsis Cretan Village Beach på en lang række lækre faciliteter, som sikrer både afslapning og underholdning for hele familien. Stranden ligger i direkte forlængelse af hotellet, og her kan du både slappe af på en solseng eller prøve kræfter med forskellige sjove vandsportsaktiviteter (mod betaling). Foretrækker du at nyde dagen ved poolen, så har hotellet intet mindre end 5 pools at vælge i mellem samt 3 børnepools og en vandrutsjebane – så familiens vandhunde kommer helt sikkert ikke til at kede sig!

Hotellet rummer en lang række sportsaktiviteter, som du har mulighed for at udforske både på egen hånd eller sammen med familien – prøv fx en omgang vandaerobics eller yoga, eller tag en runde tennis eller minigolf. Drømmer du om afslappende wellness, har du mulighed for at besøge det store spacenter i det nærliggende Mitsis Royal Mare & Thalasso Resort (mod betaling). Børnene kan deltage i sjove aktiviteter og møde nye legekammerater i børneklubben, og hotellets personale arrangerer masser af underholdning og leg i løbet af ferien.

Værelserne emmer, ligesom resten af hotellet, af græsk charme og er lyst indrettet med fine blå detaljer. De største værelser kan rumme op til 4 personer. På Mitsis Cretan Village Beach bor du med Ultra All Inclusive, og du kan derfor nyde godt af alle lækkerierne på buffeten og lade dig lokke af de mange lækre snacks, som serveres i hotellets barer og restauranter i løbet af dagen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider