Aparthotel Park Osejava

Makarska og Podgora, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 50 m
  • Lufthavn Split (SPU): 98.3 km (1 hour 20 mins)

Hotelinformation

Hotellet ligger lige i byens centrum for enden af promenaden. I etablissementets umiddelbare nærhed finder man restauranter, barer, klubber, sportsfaciliteter og turistområdet. Hotellets facade vender ud mod havet og bagsiden ind mod parken. Der er ca. 60 km til Split og omkring 70 km til Splits lufthavn.

Dette familiedrevne, lyse, klimatiserede lejligheds-hotel blev renoveret i 2010 og byder gæsterne velkommen i en foyer med safeboks og elevator. Af yderligere faciliteter rummer dette charmerende city-hotel restaurant, café-bar, konferenceindretninger, WLAN/internetadgang og en nydelig terrasse. Endvidere er der mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice. På stedet er der også parkeringsmuligheder, som dog ikke kan reserveres i forvejen. Officielle parkeringsmuligheder finder man i nærheden mod betaling.

Hotellet tilbyder moderne og komfortable værelser med udsigt over byen Makarska, havet og bjergkæden Biokovo. Alle værelser tilbyder eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Af yderligere faciliteter er der dobbelt- eller kingsize seng, telefon, satellit-/kabel-tv, radio, stereoanlæg, internetadgang og safeboks. Hertil kommer et tekøkken med køleskab og mulighed for at lave te og kaffe, og som standardindretning tilbydes regulerbare klimaanlæg/radiatorer.

Gæsterne kan spille tennis mod betaling. På klippestranden står der desuden liggestole og parasoller til rådighed mod betaling.

Hotellets restaurant tilbyder tidssvarende dalmatisk kogekunst med en dagligt vekslende menu. Der tilbydes herudover en kontinental morgenmad hver dag, mens aftensmaden kan nydes a la carte eller som menu.

For enden af promenaden skal man dreje til højre mod den gule bygning.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider