Hotel Villa Radin

Vodice, Kroatien Flag - Kroatien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Split (SPU): 72.3 km (1 hour 6 mins)

Hotelinformation

Hotel Villa Radin er et lille, fint og velholdt hotel, roligt beliggende ved stranden i Vodice. Atmosfæren er afslappet og familiær, og det føles som om du befinder dig i en fredfyldt oase, hvor alt du har brug for er inden for rækkevidde. Et stenkast fra hotellet ligger et lille wellness og spa med mulighed for forskellige massage- og skønhedsbehandlinger.

Rigtig fredeligt og afslappende

Hotellet er omgivet af en dejlig grøn gårdhave med duft af magnolia og med direkte adgang til stranden. I gårdhaven er der en friformet pool med solstole og parasoller. Her er fredfyldt og stille og masser af plads til at slappe af.

Fra restauranten har du en skøn udsigt over øhavet. På menuen er der vellavede lokale specialiteter, og fra vinlisten kan du frit vælge mellem indenlandske og importerede vine. Restauranten har en åben terrasse, hvor du i dagtimerne kan bestille snacks og drikkevarer.

Tættest på strandpromenaden på nabohotellet ligger en populær bar. Her kan du slappe af med kaffe, et glas vin eller cocktail og bare nyde den herlige udsigt over øhavet.

Parkering mod betaling i perioden 1/6-30/9. På øvrige tidspunkter er parkering gratis.

Charmerende Vodice

Du kan gå til byens centrum på få minutter. I lystbådehavnen og i de små stræder finder du mange dejlige caféer og skønne restauranter med masser af fisk på menuerne.

Byen er kendt for sine strande og fine badevand. Der er strande med anlagte badeterrasser såvel som mindre strande og bugter med småsten og klipper. Bedst kendt er den charmerende Blue Beach-strand, der kan prale af Blue Flag, et kvalitetsmærke for miljø og sikkerhed.

Rundt omkring i byen er der over 100 km vej- og cykelstier, hvilket er perfekt, hvis du vil udforske naturen i nærområdet. Du kan låne cykler til udflugter på egen hånd af hotellet.

I bil eller båd er de dejlige nationalparker Plitvices og Kornatis' smukke skærgård samt de middelalderlige byer Sibenik, Zadar, Trogir og Split fantastiske udflugtsmål.

Beliggenhed

Roligt og fint ved stranden og strandpromonaden og med kort gåafstand til byen.

Du bor således

Fine og veludstyrede værelser. De fleste har bl.a. havudsigt, WiFi, minibar, satellit-TV og møbleret altan eller terrasse. Værelserne ligger i en toetagers bygning med reception. Aircondition, opvarmning, pengeskab, sat-tv, internet, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan eller terrasse.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice (mod betaling), bar, Wi-Fi, parkering (mod betaling).

Tilvalg

Barneseng bookes på forhånd, gratis.

Andet

Daglig rengøring indgår. Sengelinned og håndklæder indgår. Turistskat/Miljøgebyr betales på plads.

2 etager, elevator.

Book-tidligt-rabat

20% rabat i perioden 8/5-8/6 2024. 15% rabat i perioderne 10/6-12/6 2024 eller 14/6-19/6 2024. Gælder for bookinger senest 1/5 2024.

Ankomst

Reception 24 timer. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider