Kreutzwald Hotel Tallinn

Tallinn, Estland Flag - Estland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 2 km
  • Afstands center: 2 km
  • Lufthavn Tallin (TLL): 5.8 km (11 mins)

Hotelinformation

Dette hotel ligger i byens centrum tæt på det estiske nationalbibliotek, Eesti Rahvusraamatukogu, ca. 1 km (eller 9 minutters gang) fra den gamle bydel og 4 km fra havet. Herudover ligger der talrige indkøbsmuligheder, barer og natklubber i centrum, 1 km fra hotellet. Der ligger desuden også forbindelser med offentlige transportmidler i nærheden af hotellet.

Det renoverede hotel ligger i en historisk bygning og tilbyder i alt 75 værelser. Det prisvenlige hotel egner sig både til feriegæster og forretningsrejsende og tilbyder frisk, smart og bekvemmelig indkvartering med venlig service. Til faciliteterne hører der en foyer med døgnåben reception samt safeboks, vekselbørs og en elevator. Af øvrige indretninger er der frisørsalon, a la carte-restaurant, konferencelokale og gratis, trådløs internetadgang i alle hotellets områder såvel som gratis, trygge parkeringsfaciliteter i hotellets gård. Til herlighederne på stedet tæller også mulighed for at bestille vasketøjsservice.

De moderne og komfortable værelser er udstyret med eget badeværelse. Desuden er værelserne udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, køleskab, gulvtæppe og centralvarme som standardindretning. Alle værelser tilbyder gratis internetadgang 24 timer i døgnet og computer med fladskærm.

Hotellet tilbyder gæsterne et privat, renoveret fitness-studie med aerobicmaskiner og løse vægte samt en sauna, et solarium og professionel massageservice.

Hotellet tilbyder en varm engelsk/amerikansk og en kold skandinavisk morgenbuffet. Hotellet har 2 restauranter, hvoraf den ene er en smart restaurant ved navn La Boheme Brasserie & Bar med snack-menuer hele dagen lang og en cocktailbar såvel som en funky a la carte-menu, mens den anden restaurant hedder Ipanema Rodizio og tilbyder en brasiliansk stil og en komplet rodízio-buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider