The Bonerowski Palace

Krakow, Polen Flag - Polen

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Afstands center: 3 m
  • Lufthavn Kraków (KRK): 14.0 km (30 mins)

Hotelinformation

Dette hotel har den bedste beliggenhed, man kan forestille sig lige på hovedmarkedspladsen i Kraków. I hotellets umiddelbare omgivelser finder man restauranter, barer og alle de berømte monumenter. Byens gamle bydel omgiver hotellet, mens Mariakirken ligger 50 m væk, Wawel Slot 600 m væk og det Jødiske Kvarter 2 km væk.

Dette eksklusive boutique-hotel ligger i et luksuriøst, monumentalt middelalderhus, hvis vinduer tilbyder en storslået udsigt over St. Maria Basilikaen, Sukiennice (Kludehallen), St. Adalberts Kirke og Adam Mickiewicz' monument. Dette charmerende historiske city-hotel blev renoveret i 2007 og rummer i alt 14 værelser, herunder 4 lejligheder og 2 suiter. Til faciliteterne på dette klimatiserede etablissement hører en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, en garderobe og elevator. Herudover er der en café, en bar, en restaurant, konferenceindretninger og internetadgang. Hertil kommer mulighed for at bestille roomservice og vasketøjsservice mod betaling.

Gæsterne tilbydes komfortable værelser og stilfulde lejligheder. Det elegante interiør rummer også indgangspartier fra middelalderen, unikke fresker og lofter, gotiske søjler samt en monumental safeboks af sten. Den moderne teknologi garanterer gæsternes sikkerhed, mens man på værelserne finder en fremragende kombination af design og funktionalitet. Alle enheder er indrettet med eget badeværelse med brusebad og hårtørrer samt en telefon, HD satellit-tv, en radio og internetadgang med bredbånd. Endvidere er der klimaanlæg, en minibar og en safeboks.

Dette hotel tilbyder et spa-område med fremragende forudsætninger for at slappe af. Gæsterne kan slappe af i den finske sauna og i dampsaunaer, ligesom der er fitness-studie. De kan også nyde en massage til at opfriske krop og sjæl.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider