Delphin Botanik Platinum

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 32 km

Hotelinformation

Delphin Botanik Platinum er et stort luksuriøst All Inclusive-hotel med alle tænkelige faciliteter for både voksne og børn. Hotellet ligger i en stor, smuk have og er placeret midt mellem de to feriebyer, Alanya og Side. Stranden ligger i direkte forlængelse af hotellet, og er du mere til afslapning ved poolen, så har Delphin Botanik Platinum intet mindre end 4 dejlige poolområder samt et vandland med sjove vandrutsjebaner for børn og barnlige sjæle.

For børnene er især hotellets lille forlystelsespark et hit; her er bl.a. en karrusel, et pariserhjul og et lille tog. Børnene er desuden godt underholdt i hotellets børneklub, og for familiens teenagere er her en teenageklub med sjove aktiviteter.

På Delphin Botanik Platinum kommer ingen til at kede sig i løbet af ferien. Her er masser af forskellige sportsaktiviteter, så uanset om du vil dyste mod familien i bowling, spille vandpolo eller holde formen ved lige i fitnessrummet, så finder du det på hotellet. I hotellets spacenter kan du komme helt ned i gear med en afslappende massage eller et tyrkisk bad (mod betaling).

Hvis du kan løsrive dig fra hotellets mange aktiviteter, så tilbyder Delphin Botanik Platinum shuttleservice til byerne Side, Manavgat og Alanya, så du nemt kan komme ud og opleve livet udenfor hotellet.

På Delphin Botanik Platinum bor du i pæne, moderne værelser og dit ophold er med All Inclusive, hvilket betyder, at du kan forkæle dine smagsløg uanset hvornår på døgnet, sulten eller tørsten måtte melde sig.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider